perjantai 25. lokakuuta 2013

Agilitya Intolla & Himolla! 24.10

Juhalla oli tänään hyppäri! =o =) Kiva sellainen jossa erikoinen aloitus. Alotuksessa oma rytmitys OIKEASSA PAIKASSA OIKEAAN AIKAAN oli avainasemassa. =) Mä kyllä Inton kanssa alottaessa kovasti sitä "hanskasin" ja rytmitin, mutta hiukka piukka väärin ajoitetusti, niinpä koiruli paineli suoraan seuraavalle näkemälleen esteelle. =) Juhan annettua hyvät ohjeet alko homma pelittämään! Sit keppien jälkeen oli taas ansojen ohitusta johon Into lankesi useampaan otteeseenkin. Se kyllä niin mielellään nappaa lähimmän näkemänsä esteen jos oikeanlaista infoa ei tule. Alusta loppuun vedettiin siis rata ensin osissa ja tosiaan tuota alkua hieman höyläten, keppien jälkeistä tilannetta höyläten ja sitten yhden nollayrityksen jälkeen joka tyssäsi esteelle 19, kun menikin taakse (mun linja oli sellainen), niin sitten fiksattiin vielä siitä kerran se loppu kondikseen. Olin kyllä aattellut, että kevyemmin otettaisiin, mutta toisin kävi. Juhan treenit vedetään aina alusta loppuun kunnolla ja täysillä. =D VIDEO

Himokin pääsi tänään tositoimiin. Oli todella pätevä penneli!! Alkua kun lähettiin tekemään niin sekin irtosi ekan esteen jälkeen kuuta kiertävälle radalle. Ei kylläkään napannut samaa estettä kuin Into, mutta heti seuraavan ansan. =) Sit palkan avulla treenattiin käteen tuloa (ja mun rytmitystä) ja sen jälkeen palkan avulla käteentulosta irtoomista heti seuraavalle esteelle. Hyvä tilanne kouluttamisen kannalta! Sit tästä jatkoa eli persjättö hypyn jälkeen. Persjättöä en ole Himon kanssa edes yksittäisenä ohjauksena vielä harjoitellut mutta saakutin hyvin tuli. Tästäkin palkattiin! Sit utlikin seuraavalle esteelle pakkovalssi. =) Mä olen sitä treenannut yhdellä hypyllä itse esteen takana paikallaan ollen, mutta en liikkeessä. Ja kylläpäs oli itelle hankalaa! Ajotuksellisesti meinaan. Tulee niin saakutin kovaa ja kun ei sen tarvii hypätäkään. =) Tässäkin sitten taas palkkailtiin ja palkkaus autto mua itteä suorittamaan hommaa kunnolla. Sain koiran kunnolla siivekkeiden välistä. =) Tässä kohdataan ihan uusia haateita!

Sit tehtiin vielä yhtä putkikohtaa jossa tuli valssia ja putkiin irtoomista sekä peruskäännöstä. Kaikki muu meni loistavasti paitsi peruskäännös. Käänty väärään suuntaan, valmiiksi asetetulla palkalla sitten korjattiin tämäkin homma. Tässäkin täytyy sanoa, että aina sitä ohjaaja saa koiristaan samankaltaisia! =) Intollakin oli saakutin huonot peruskäännökset - nykyään jo kääntyy oikiseeen suuntaan, mutta taannoin on ollut kovastikin ongelmia. =) Himolla nyt laitetaan kyllä ihan osaamattomuuden piikkiin! Tuli taatusti tehtyä liikaa, mutta KIVAA oli! Harvakseltaan voisi aatella näitä treenejä jos ryhmäläisiltä silloin tällöin tuurauspaikkoja irtoisi.

Juha kehui koiraa kovasti! Tai siis sen estehakuisuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti