sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Aah niin ihanaa... 6.10

hyvän mielen aksaa!!!

Tänään kolme starttia Jankkalassa. Tuomarina Henri Luomala. Me oltiin muuten ekaa kertaa Janakkalan hallissa kisaamassa ja täytyy sanoa että voin mennä koska vaan uusiksi!

Mua jänskätti, kun kisoihin ajelin ja siinä kävin itseni kanssa keskustelua asiasta. =)
Niemisen Katjankin kanssa kisapaikalla tämän hetkisestä tilanteesta keskusteltiin ja päätettiin, että tänään vedetään molemmat ilomielistä aksaa. Mun kohdalla näin kyllä kävikin! Sain tehtyä "rentoa" sitä normi Taija-aksaa. Siksi rento sitaateissa kun vedänkö mä koskaan sillee "rennosti" - sievästi, agrea on aina mukana! =)

Eka rata hyppäri, jota en tällä hetkellä edes muista kuinka rataprofiili meni. Mutta rimat pysy ja mentii meiksi ihan ripeesti. Eihän se varmaan mitään priima-aksaa ollu mutta sou! Tehtiin nolla ja meillä oli KIVAA!!

Keskimmäinen rata aksarata, josta nolla niinikään. A.n kontaktin otti hyvin!! Tein ulkona lämppäesteillä A.ta hiukan ennen omaa suoritustamme. Puomin veti sukkana läpi, mutta maailman parhaalla juoksukontaktilla. Veti kauheella draivilla. Putki mihin pitikin mennä kökötti kutsuvasti suoraan siellä edessä.
Ennen puomia meinasin muuten liukastua selälleen, kun kumirouheet vaan rullasi kengän alla kuulalaakereiden tapaan takaakierto-valssissa!

Tää rata kun päästiin maaliin mulla pääsi riemunkiljahdukset ja hyppelöt, vaikka en edes tiennyt oliko virheetön rata. Mieli oli vaan niin hyvä ja iloinen.

Kolmas rata aksarata myös. Selkeesti "vaikeempi" kuin aiemmat radat. Kepeille meno hieno! Siinä päätin, että valitsen riskivaihtoehdon! Meni syteen tai saveen. Kontaktien kunnolla suorittamiset oli toinen tavoite. Juuri ennen A.ta Into käänty sylivekkiohjauksestani väärin, meni niinkuin viskyleikkauksessa ja sit joutu soveltamaan jatkoa. Tästä selvittiin hyvin, mutta A.lle tuli leikkaus. Lähin kuitenkin sitkeesti tykittämään A.n jälkeiselle hypylle pakkovalssi-valssiin joka oli kerkeemisen suhteen kyllä aika tuhoon tuomittua. =) Tässä sitten tulikin rima alas. Aika lopussa puomin kontaktin veti ihan nappiin! Elikkäs tämä rata yhellä riman pudotuksella, joka siis täysin mun syy.

Kaikkien ratojen muut rimat pysy ja koira kulki rivakkaan!! JEE!!!

En tiiä nythän tää nähdään kun halleissa päästään kisamaan, että muuttuuko tää meno. Onko alustasta kiinni?! Ainakin tänään meno oli ihan toista! Hyvä mieli jäi!!!
Ei mistään tuplanolla saavutuksista tms vaan HYVÄN MIELEN AKSASTA!!

Nyt taitaa olla SM-nollat kasassa.
(Ja luvattoman paljon startteja, jotta edes nämä nollat on saatu kasaan! Mutta siitä ei sen enempää!) Katse tulevaan johon voidaan vaikuttaa!

Videota kisoista ei ole. Oma kuvaja puuttui ja ei kehtaa ketä vaan kisapaikalla vaivata!

Hyppärin ratapiirros

Eka aksarata

Toka aksarata
Ihan ei tässä 9 hypyn kulma vastaa todellisuutta!

1 kommentti:

  1. Loistavaa! Onnea hyvästä fiiliksestä ja nollista! Kuka niitä starttien määriä laskee, ota ilo irti siitä, että SM-nollat on nyt kasassa!

    VastaaPoista