keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Korva tsekattu 23.10

Piupali kävi tänään tohtorissa ja tsyynissä aiemmin mainitsemani korva...tai korvat. Mitään niissä ei näkynyt! Siinä oikeassa mitä "oireili" oli tärykalvolla pienin pieni lika, mutta Tuire ei uskonut sen häiritsevän. Hän teki Intolle vielä pieniä hermostollisia ja neurologisia testejä, jotka ok. Taivutteli myös niskan, mutta jätkä oli jäykkä kun rautakanki! =) Pelkää nimittäin ell:ssä niin pirusti tai siis Into pelkää vieraita ihnmisiä. Sain oikeesti väkisin vetää sen sinne ell odotustilaan jo ovesta sisään. Aulassa ootellessamme juttelin siinä kaikenlaista Intolle ja tulin maininneeksi, että jos olis pallo Piupali ei pelkäis ollenkaan... Samassa syttyi lamppu päässä että sisso, autossahan meillä on pallo - hain sen. Ja siitä olikin iso hyöty!! Todella! Odotustilassa oli vielä stressi aika korkeella, mutta Tuiren huoneessa ja varsinkin pienen leikkituokion jälkeen Tuiren kanssa koira oli jo ns. eri koira! =) Tää täytyy muistaa!

Lääkkeeksi korvahommaan tuli nyt se että putsitaan sitä ja kahtotaan.
Jos oireilee vielä, olis jatkotutkimusten paikka ja Tuire taisi puhua magneettikuvauksista - päässä vikaa? =) Ei vaan ei naurata! Mutta sitä hän tarkoitti jossain määrin. Neurologista...

Into sai muuten nyt samalla keikalla kennelyskä nenäsumutteen. Kysyin voiko antaa kun huomenna treenit, vastaus oli että kyllä. Jos maratoonille oltas menossa ni sit ei. On kuiteski normi treenit. Täytyy kuitenkin ottaa vähän varovaisemmin!!

Noille lopuillekin tarttis antaa toi "rokotus"... Rahaa rahaa, kiitos... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti