lauantai 27. lokakuuta 2012

Vikat Juhan treenit 23.10

Ja olipas taas hankalata! Oli meille pahoja paikkoja taas ja siksipä on kurja lopettaa nuo treenit kun siellä on niin usein ollut meille niitä haasteita tarjolla jotka pitäisi selättää. Tänään tuohon rataan jäi ennenkokematon "nälkä" se pitäisi selättää, mutta eipä ole paikkaa johon sitä rakentaa...

Mutta joo, alussa ihmisnuoli kakkoselle josta kolmoselle takaakiertoon. Tämä onneksi ok vaikka ihminuoleen Into olis voinu lähteä paremmin. Tarvii taas palkkailla pysäyttämällä esteen eteen.

Sit tuli A.n jälkeen moka mitkä niiiin syö mua, käännyin liian aikasin ohjaamaan oikeelle eli unohtu 1 hyppy välistä. =O Vittu mikä tollo! Kuin tallasia voi tulla?! Tajusin sen kyl siinä heti ja lopetin! Sit takas alkuun ja Into alotti lähtökikkailun, sanoin Juhalle että ärsyttää ja kun kisoissakin tekee.. No, hänpä sanoi että voidaan kokeilla yhtä juttua... =D Koira remmiin ja koira lähtöön, remminpää Juhalle ja mä lähden paikoilleni. Intopa oli heti nousemassa ja Juha nappasi remmistä samalla koiraa toruen. Into katto ihan hoomoilasena Juhaa. =) Samaa hommaa toisteltiin niinkin, että provosoin koiraa, lähin juoksemaan täysiä ihan suoraan sen vierestä istumaan jätön jälkeen. Jos liikautti evääkään Juha nappasi remmistä ja komensi, mun tuli komentaa myös. Ei tarvinnu montaa kertaa tehdä kuin istui kuin täi tervassa siellä lähdössä ja siis ISTUI! Pystyi tehdä sit niinkin et koira oli irti siinä istumassa ja mä lähin juoksemaan siitä sen vierestä. Wow! Tottakai koira sai aina palkkaa hyvistä suorituksista! Remmissä ollessaan tai irti ollessaan.

Tovi vierähti tuossa paikallaanolotreenissä joka ei ollut turhaa!! jonka jälkeen jatkettiin harjoitusta. Tökki monessa kohdin ja onneksi en ollut ainut, kaikilla ryhmän koirakoilla liki samat kohdat. Yks persjättökohta jossa putkiansa, yks käännös keinun jälkeen ja sit kepeille vienti. Me ei päästy keppejä (este 15) pidemmälle kun loppu aika. Ja se keppikohtakin jäi vähän kesken. Se treenataan varmana kuntoon ja Juhan teoria on siinä kohden pakko testailla. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti