keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ei mitään pilkunviilausta! =) 9.10

Juu ei todella! Juhan treeneissä ei niin pilkun päälle tartte jonkun ohjauksen mennä! =) Huomasin meinaan itekkin sijoittuneeni joissakin ohjauksissa rataa tehdessä huonosti ja koira kyseli, mutta ei Juha niistä mitään sano. =) Oli taas ihan hyvä treeni mielellisesti, joskaan ei tekemiseltään täydellinen. =) Noissa treeneissä ei paljon löpinöihin aikaa käytetä vaan oikeesti tehdään koko rahan edestä. Koira oli piipussa ja mulla henkitorvi huusi hoosiannaa. =) Ennen keppejä olevassa kohdassa valitsin taas pöllön ohjauksen, syö jotenkin miestä kun tekee tollaisa virheitä...en jotenkin niitä itseltä ollenkaan hyväksy! Oli samantapainen kohta kuin Ninan viime treenissä se valssi ennen keppejä, mutta nyt lähin tekemään sitä pakkovalssin omaisesti siis tokaa hyppyä. Paskat koira tolleen mitään infoa saa kun yks vaan merkkailee edelliseltä hypyltä tullessa ja jäi räykyttämään kun vois ihan normisti kääntyä valssiin...huoh! Tyhmä mikä tyhmä! Yök..ällö! No, toivottavasti nyt meni lanttuun tollaset kohdat!

Koira kepitteli taas hyvin!

Puomia rupes paukuttaa läpi kun väsy, oli oikeesti naatti, en viittinyt puuttua vaikka ois pitäny..teki siis sellasia hämypysähdyksiä, otti kyllä siis puomin alastulon, mutta aika liukkaasti sieltä poistuen.

Pariin kohtaan radassa oon erityisen tyytyväinen... kts. kuva.Eli puomin jälkeinen kohta jossa irrotin koiran puomin jälkeiselle hypylle, jonne irtos muuten hyvin! ja siitä itse irtoominen suoraan pakkovalssiin seuraavan hypyn taa (kuvassa missä ukkeli on). Toimi! Sama kohta otettiin backlapillä (hidas) ja saksalaisella. Saksalaisesta irtos kyllä putkeenkin, mutta tässä avainasemassa oma liikkuminen takaakiertoon ohjaukseen ja sijainti. Muuten jees ohjaus kohtaan!

Sitten piirroksen numeroidut kohdat: olin aatellut tehdä pussin jälkeen persjätön, mutta Intopa tuppasi irtoamaan putken jälkeiseltä hypyltä sivusuunnassa puomin päässä olevalle hypylle, jotenka sitä mukaantuloa joutu hiukan jäädä "varmistelemaan" jatkossa ja näin persjättö oli unohdettava. Mutta kohtapa toimi älyttömän hyvin leikkauksella pussin jälkeiselle hypylle josta kerkesin vielä muitta mutkitta tekemään persjätön renkaan jälkeen. =O Oli aika sujuvan ja nopeen oloista, koira toimi leikkauksessa täydellisesti (käänty, haki seuraavan hypyn ja eteni lujaa! =)) ja ei irronnut muurillekkaan!

Loppuun kerettiin vielä kokeilla nollarataa, noup ei onnistunut. Juuri tuohon saksalaiskohtaan kosahti -putkeen suhahti. =) Otettiin se kohta puomilta asti uusiksi ja jatkettiin loppuun... 27 estettä kahdessa pätkässä -koira oli naatti. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti