lauantai 20. lokakuuta 2012

Alamäkeä lasketaan vaikka ei ole luntakaan 20.10

Ei auttanu muistisäännöt tai muutkaan taaskaan/tänäänkään...
On kyllä mielestäni aika surkeeta mun tekeminen tällä hetkellä. Ei oikeen perusjututkaan suju. Alamäkeä luisutaan verkkaiseen tahtii kokoajan.
Tänään taas tekeminen töksähti jo esteelle kaksi, takaakierto, jonka sain koiran ottamaan editse. Huoh! Näin jälkikäteen, kun tän tässä ääneen sanoo, niin hyvä ettei kyynel tuu..... =( Ja niin Niinulle uhosin alun olevan mietitty, reisille valu!

Mä nään omassa tekemisessäni vaan puutteita ja virheitä, muiden suorituksissa upeita kadehdittavia onnistumisia. I know, ei ole tervettä. Mutta näin se vaan on. Meijän pitäs Inton kanssa tehdä todella helppoja juttuja, jotta saatais onnistuneita ratoja ja hyvää mieltä. Ja siis koiraa en syytä!! Se tekee niinkuin mä pyydän, mä se paska tässä olen. Koira vetää vielä hyvällä vauhdillakin nykyään!!

Okei, olihan Niinun tän pv:n treeni haastava, mutta silti jotenkin nään, että paremmin olis kuulunut mennä. Jännä tää, että pääkoppa puskee sanoja kuuluis mennä... MUTTA KUN EI MENE, se on fakta ja vain se "puhuu"! Pitäs pystyä parempaan niinkuin Janitakin sanoi! Mutta fakta on et ei pysty. Musta tuntuu, et jossain sumussa vedän, en edes ajattele mitä siellä radalla teen tai ainakaan en muista mitään. Hyvä vaiko huono? Kyllähän ne ohjaukset sieltä tulee joo, mutta en tiiä. Tänään taas tuntui, että esteet tupsahteli nenän eteen siellä täällä, vaikka rataantutustumisessa tuntu hyvältä. Niinun kanssa käytiin rataa hiukan läpi ennen tekemistämme ja tein nyt sitten "hänen mallin mukaisesti" kohdat ja hiukan harmittaa, kun jäi omat versiot millä olin ajatellut vieväni, niin kokeilematta. Nyt en saanut todistusaineistoa sille tunnenko koirani vaiko en, olisiko toiminut ajattelemillani vaihtiksilla?

Radalle mahtui vain yksi hyvä pätkä, jossa mentiin liki suoraan - 1 niistopersjättö ja 2 persjättöä...

Nää mun ajatukset on nyt varmaan suurin kehityksen este/alamäen syy.
Tälle treenaamisellekin pitäs tehdä jotain, mutta mitä? Maksullisissa viikkotreeneissä käynti on aika mahdotonta, kaikki on niin kaukana! Oman seura treeneissä en käy ja mikä olisi sieltä anti? Hallivuoroa en ottanut, jotenka ei ole treenipaikkaakaan. No, tästä ei auta syyttää kuin itseään, mutta enpä tiiä palvelisko toi Mänts:n halli meitä edes tällä hetkellä? Jotenkin on jossakin ajatusten suossa tän aksan kanssa, halua olis kuitenkin, mutta tarve olisi ehkä henk.koht valmentajalle tai jotain vastaavaa...tai ainakin laadukkaille treeneille viikoittain! En tiiä!! Vai laittasko oikeesti pillit pussiin hetkeksi, tai jos antas jonkun kokeilla Intoa... Tai jos ottas sen bc:n ni saiko taas uutta pontta? (hetkeksi kunnes senkin kanssa oltaisiin tässä samassa tilanteessa?)

Pintis täyttää joulukuussa kyllä vasta kolme, jotenka ehkä mun tarttis antaa meille aikaa sekä armoa (mun luonteella itselle armoa?) ja uskoa tulevaan, nää paskat kun ollaan käyty läpi ollaan parempia ja kovempia?


Marraskuun treenit olis: vika Orenius 23.10 ja sit EHKÄ omatoimitreeniä Niinulassa 3 ja 10.11 sekä Timo (jos mukaan päästään) 16.11 ja Niinu 24.11. Ei huisisti, mutta toivotaan että laatu korvaa määrän!

Huomenna kisaamaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti