maanantai 22. lokakuuta 2012

Valoa tunnelin päässä 21.10

näkyi ainakin hetken, päivän verran. =) Tänään oli selkeesti hyvä päivä!! Into oli intona ja jaksoi hyvin eilisestä treenistä huolimatta. Kisattiin siis kolme rataa Vuokkosilla, tuomarina Sari Mikkilä ja äly kivat radat! =)

Ekalle radalle lähtiessä muistin Janitan sanat "tee kuin olisit yksin treenamassa", tällä tunnelmalla lähdin radalle ja jo tutustumisessa mentiin mitään varmistelematta fiiliksellä / valinnat sen mukaiset. Rata lähtikin ihan sairaan hyvällä sykkeellä ja tekemiselläkin liikkeelle, ei mitään flow:ta kumminkaan. =) Lähdössä sai muuten taas taistella joka radalla! =( Mutta eka rata siis kuitenkin hyllytettiin esteelle 15, kun mä olin hätänen ja luotin ihan liikaa siihen, että Into valitsee helposti putken A:n alla, eipä valinnut! A:lle meni ja mun ohjauskin oli huiskaseva. Mutta hyvä fiilis jäi radasta!! Vaikka toki tuommoinen harmittaa, kun on niin pienestä kii. Mutta tuntu kertakaikkisen hyvältä, kun tehtiin hyvässä rytmissä yhdessä rataa.

Tokalle radalle lähdin ilman mitään aiempien kisojen tapaista hylly-/mokaratojen tuomaa ketutusta. =)Samalla treenifiiliksellä! Aattelimpa tekeväni vielä kontaktitkin kunnolla, mutta hups. Kisavietti vei koiran ja ohjaajankin. Koiran ehkä pahemmin! Puomi oli luvattoman huono! Ihan kiikkakaakka ottiko? Ja mä oikeesti vielä aattelin, että kyllä se sinne pysähtyy (koska treeneissä tekee sairaan hyvin!!) ja voin huoletta kirmailla puomin jälkeiselle pituudelle valssailemaan. Onneksi virhettä ei puomista tullut ja nollalla maaliin. Ihan sujuvantuntuisella radalla!

Vikaa rataa ennen hiipi mieliin ajatus tuplanollasta, jonka luulin olevan se viimeinen juttu joka meiltä karsintoja ajatellen olisi puuttunut. (1 aginolla vielä puuttuu!) Mutta sitten ihan järjellä ajattelin, että en halua puuttuvia tuloksia kasaan, koska en halua tässä tilanteessa, tällä tekemisen tasolla, ajatellakaan mitään karsintoja. Sinne emme kuulu, ainakaan nyt, tuskin koskaan! Mutta treenin kannalta ja sagin kukkaroa lihavoittaaksemme/muiden kisamatkoja sponssataksemme sitten joskus ehkä. Ja jotenkin koko homma pyyhkiytyikin mielestä. Omaa tekemistä ehkä paineisti myös sekin, että en halunnut vikasta radasta sitä päivän paskaa rataa ja taas näin olisi päällimäiseksi jäänyt mieliin paska fiilis. Halusin vain tämän hyvän tunteen ja tekemisen säilyvän. Puhaltelin lähdössä syvään rauhoitellen itseäni ajatellen, että treeneissä ollaan.... voitteko kuvitella nainen joka ennen puristeli itseään korvista? =) Videoita kun katsoo niin kyllä tuota asennetta tuntuu olevan vaikka ei korvia puristeltukaan. =D

Vikan radan yksi kohta tuotti päänvaivaa valinnan suhteen ja valitsin sitten loppujen lopuksi itselleni helpommalta tuntuvan vaihtoehdon joka oli varmasti koiralle hitaampi ja mulla pidempi matka keretä seuraavalle esteelle valssiin. Mutta kohta meni ok ja koko ratakin taas ihan kivasti ja hyvä tekeminen siis säilyi tämänkin radan ajan. Ihana tunne kun pitkästä aikaa tuntee tyytyväisyyttä ja iloa. =) Toki ratoihin parannettavaa jäi, mutta mitä siitä. Koira veti parhaimmilla etenemillään ikinä. Agiradankin 4,35m/s etenemällä, mikä on Intolle hyvä. Okei voittajaan nähden aika surkea (sheltti Neon) joka veti 4,92 mutta sou!

Hyppärin kirmasi 4,42 etenemällä, okei edelleen todella surkea voittajaan nähden joka oli jälleen sheltti Neon mikä kirmasi etenemällä 5,32! Mutta mitä väliä tässä vaiheessa!!! Pääasia, että saadaan hyvää mieltä ja onnistumisia!! Menköön muut nyt kuin kovaa menee, meille riittää hyvät/nollaradat tässä vaiheessa. Saataisiin edes vakiinnutettua tekemistä niin, että niitä nollia tulisi ja ennen kaikkea sitä hyvää ja iloista mieltä!

Ainiin ja nyt oon muuten toteuttanut sitä kepeille VIENTIÄ! Liikun ite sinne mukana tosi reippaasti!

Tänään Inton sijat taisi olla 8 ja 10 sekä tuplanolla siis.

KISAVIDEO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti