keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Vantaalla 2.10

2 kerta Orenius treenejä, tosin tänään ei Juha ollut treenejä vetämässä mikä oli täysin oletettavaa kun on MM-kisat. Mitään ennakkoilmoitusta vaan hänen poissaolostaan ei tullut ja tuuraajakin selvisi vasta kun ovesta asteli sisään. Tuuraajana oli Maiju Korhonen, kisaa mini kolmosissa sheltillä. Ja yksi asia minkä olen hänestä hänen kisasuorituksiaan katsellessani painanut mieleeni, on älyttömän hyvät valssit ja liikkuminen sulavaa. =) Tykkäsin ihan kyllä, mutta ehkä fiilis oli enemmänkin sellainen kun olisi kaveri ollut kommentoimassa mun tekemisiä (ruutia ei keksitty uudestaan) =), vaikkakaan en siis Maijua mitenkään tunne. Välillä vaikutti myös, että hän ei olisi kauheesti tykännyt kun aika hätäseen kommentoin itekkin omaa menoani. =)
Kyllä hän ihan kunnolla pisti asiat suorittamaan eikä päästänyt ns. sormien välistä mitään.

Harjoitus oli taas meille niin passeli!! Päästiin mm. hinkuttamaan takaakiertoja (ja valsseja)!! Niitä Maiju ohjeistikin. Rytmitykset kusee ja yksi takaakierto-persjättö oli haastava mulle! Sain kuin sainkin senkin tehtyä kunnolla, jopa niin, että oikeesti näin koiran suorittavan hypyn kun oli persjättö niin ajoissa ready! =)

Yhdes kohdin Into sit hyyty tyystin. =o Veti kyllä taas älyttömän hyvällä draivilla setin alusta asti. Meitä oli vain kolme koirakkoa jotenka treeniaikaakin taisi olla ruhtinaallisesti, tosin en yhtään tiiä kuinka kauan tehtiin.

Pikku leluhetsauksella Into sytty taasen, mutta paras puhti oli poissa. Ulkona lämmintä +15 ja ei siellä hallissakaan kylmä ollut. =) Mä painelin niin hiki päässä, että kakkulatkin meni huuruun.

Mukavia treeniratoja tuolla...

Pe olis Nina Mannerta tiedossa Mänts:n hallilla. Enpä muista koska olisin siellä treenimässä ollut...viime talvena? Joo-o.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti