sunnuntai 20. toukokuuta 2012

No nyt olis lupa... 20.5

osallistua kesäkuussa SM-kisoihin. 4.6 mennessä tarttis päättää mennäkkö vaiko eikö.

Homma ei kyllä sillä mallilla ole, jotta ehkä "kannattas" lähteä...
A.n kontakti on kiikkade kaakkade ja muutenkin tää on ihan räveltämistä kokoajan.
Niin tänäänkin vaikka se tupla tulikin, sijoilla 3 ja 4.

Viime yö meni valvoessa vatasakipujen kanssa, puoli kolmesta kuuten istuin sohvalla kipparalla, kun maata ei voinu. Sit siirryin sänkyyn ja oon nukahtanut toviksi... En tiiä mistä otti onkeensa?! Jos sama tilanne olisi ollut 10.30, kun lähtö koitti en olisi kisamaan päässyt. Koko pv:n maha on vaivannut ja päänsärkykin. Haittasihan nuo menoa ehkä, mutta toi myös sen, että ajatukset oli todellakin muussa kuin tuloksissa. =)

Eka rata oli ihan ekalta esteeltä saakka silkkaa rävellystä... tekeminen ei kestä yhtään "mokaa", ylimäärästä tapahtumaa.. Into kolautti ekalla radalla tokana ollutta rengasta ja sen jälkeen mä olin myöhässä ihan kaikesta! 8:lla sitten kosahti... Vitutus itseen oli aikamoinen. Kyynel ei ollut kaukana, turhauma omaan itseen oli valtaisa! Miten voi olla noin paska ohjaaja!??!

Positiivista oli, että Into pysy lähdössä hyvin. Negatiivista oli lentokeinu jonka uusin ja sit pois..

Ekan radan jälkeen ajatukset kuitenkin jotenkin selkis ja mietin, että vain minä pystyn muuttamaan tämän tilanteen (kierteen), voin vain mennä tekemän sinne parastani, riskillä ja olisi reilua uskoa koiraankin jne jne.. =)

Toka rata sitten nolla ja täytyy kyllä sanoa, että tyytyväinen en ollut / ole edelleenkään. Rävellystä mahtui tännekin, koira pelasti estehakuisuudellaan välistävedon jälkeiselle hypylle menon. Mutta tehtiin sentään asenteella töitä, ajatukset vain siinä tekemisessä. Korvia piti puristaa kolmen sormen kynsien voimin, että asennetta tuli.
Ja niin, tein muuten ekaa kertaa minikoiraohjauksia...aattelin että tulkoon kintuille jos tulee. =)Renkaalle oli meinaan paska kulma!

Kolmannelle radalle menosta ja ajatuksista en nyt muista mitään. Paitsi että korvaa puristin hullun lailla! Tupla-ajatus tai mahdollisuus ei käynyt mielessä lainkaan. Heti edes radan jälkeen en sitä muistanut. Rata oli siis hypäri, ei vaikia...suoria putkia joista Into ampu harmittavan pitkälle -aikaa palaa. No, nolla kuitenkin ja ihan asenteella vedetty rata. Kai päivän saldoon pitää olla tyytyväinen kunto huomioon ottaen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti