sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Asennevammainen ohjaaja 27.5

Tänään Oreniusten hallilla Niinun, Anne-Marian ja Marikan kanssa treenimässä. Mulla pelkkä Into. Ratana kooste Tiensuulta. Mukavia paikkoja.... Mulla jo radalle lähtiessä "vitustus", ajatus että on taas räveltämistä jne... Siltähän se sit tuntukin. Ei edes oikeen huvita treeniä. Niinu kysy että kumpi: 2 viikkoa tekemättä aksaa vai tehdä sitä Inton kanssa? En vastannut mittään.... Mielessä kävi, että kyllä sitä vois kaksi viikkoa olla ilman aksaa. Voisinko muka??!! Jumalauta, huolestuttavaa! Että niin kivaa tää on nykyään. Oliskohan syytä muuttaa ajatusmaailmaa??!!

En nyt erittele radan tapahtumia, mutta tässä tärkeimpiä läksyjä mitä opin taas tänään muistamaan: (Yksin kotimatkaa taittaessa ajatukset selkiää)

- Vois vahvistaa asioita treenatessa eikä vaan tehdä ja palkata vasta epäonnistumisen jälkeen!!! Ihme vimma treeniä radanomaisesti. =o Nuori koira!!! Ääliö omistaja!

- vois arvostaa koiraansa ja mennä niillä eväillä mitä on eikä ruikuttaa! (kehittää paremmalle taoslle kokoajan) Toinen kuitenkin tekee parhaansa ja antaa omistajalleen kaikkensa.

- turha kaivella koirasta enempiä esiin, mennään sillä mitä on (arvostetaan sitä) tehdä kunnolla ajatuksella "rauhassa" aksaa.

-luottaa koiraan, antaa sen tehdä...antaa sen erehtyäkin, jotta voimme vahvistaa oikeata...

jne jne jne....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti