tiistai 15. toukokuuta 2012

Epistelyä 14.5

Mustosen Heidin kanssa suunnattiin Ojankoon epistelemään jaaa määä pääsin taas Troy:n kanssa puuhastelemaan! Kivaa! Ihanaa! Varjopuolena tässä on nyt kyllä se, että oman koirulin arvostus laskee...

Anne Savioja oli kisaavilla tuomarina ja kahteen otteeseen vetästiin rata. Kyllähän tuo mukavasti pelittää! En oikeen edelleenkään käsitä, että meillä sujuu noin yksiin ja homma tuntuu "helpolta". Ekalla radalta kuitenkin kepeille sisäänmeno virhe, muuten jees. Tokalla radalla 1 rima alas. Ajauduin ehkä liian lähelle sitä hyppyä, jolloin koiruus ei saanut ajoissa infoa. Mutta niin siistiä. Mulla taitaa tosin olla taipumus saa koirat varastamaan lähdössä, meinaan Troippis lähti molemmille radoille ennen lupaa...vain hintsun, mutta kuitenkin.

No, olihan se Into Pinto Pintiskin mukana ja sen kanssa missiona lähdössä pysyminen ja kontaktit. Lähdöt pysy oikeestaan hyvin -kävin palkkaamassa käytyäni vähän pidemmällä. Me tehtii ihan omat kuviot, ei siis lainkaan radan mukaisesti. Ekalla hyppy, puomi ja vielä hypyn kautta A:lle. A:n tuli läpi -otettiin uudestaan. Nyt jees.

Tokan rundin alotin niinkuin rata kuuluikin, nyt nosti hanurin kerran lähdössä, komensin istumaan ja jatkoin paikalleni -pysy, kävin palkkaamassa ja sit uudestaan ja nyt radalle... 5 ekaa estettä niinkuin kuuluikin ja sit A:lla palkka josta hypyn kautta puomille ja oikoen maaliin. Nyt toimi lähdöt ja kontaktit joo, mutta katotaanpa to kun on tositilanne (kisat). Koska tuolla itellä ei ollut minkäänlaista kisafiilistä...

Episvideo...en ole yhtä tyytyväinen kuin virallisiin kisoihin. Nythän on jo kokemusta, jotenka parempaan tarttis pystyä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti