lauantai 5. toukokuuta 2012

Hmmm...ei häävi alotus, mutta ihanaa! 5.5

Ihana oli päästä pitkästä aikaa Inton kanssa kisaamaan! Tulostaso ei tosin päätä huimaa, mutta äärettömän positiivista oli Inton vauhti! Tosin noilla rimankorkeuksilla näkyy hyppäävän kaikki hypyt suoraan roiskien ja kääntyy vasta sitten. Muihin nähden palaa huimasti aikaa. Ei se kuitenkaan niin nopee oo, että kiinni ottas muuten edetessään. =) Eka rata hyppäri oli ok menoa, joskin rytmi tuntu olevan itellä hukassa niinkuin kyllä agiradallakin, mutta ihmekös tuo kun ei olla hetkeen kunnolla mitään tehty. rataprofiilitkin oli sellaisia että tuli katkonainen fiilis. Hypärin alotukseen oon tosi häpi! 3 takaakierto oli iteltä ihan nappisuoritus! Ei oo nääs ollunna viimeaikoina! Mutta nyt oli ajatus mukana! Hyppäri sitten hyllytettiin pikku irtoomiseen. Rataantutustuessa mietin kyllä että veisinkö ko. kohdan leikkauksella, mutta aattelin olevan hätävarjelun liiottelua. Olis vaan pitäny TAAS uskoa ensivaikutelmaan!
Tyyppi oli hypärillä(eka rata)irtoovampaa sorttia! Mustia viivoja pitkin olis tarttennu mennä, mutta punastapa lykki menemään.. Aika pitkä esteväli... =) Lähti hyvällä draivilla vetämään tätä ekaa rataa!! Agiradan lähtö oli silkkaa helvettiä, ei pysyny paikoillaa millään. Ja niinpä pääsi lähtemään radalle varastaen. Onneksi sentään olin jo oikisessa pisteessä tekemässä kakkoselle pakkovalssia. A oli ehkä hiukan liiankin lennokas...
Keppien jälkeisesä pakkovalssissa olin myöhässä -en tiedä miksi en edistänyt kepeillä tarpeeksi ja rima alas. Tosin videolta näkee, että koiran ajatus ei ole hypyssä tai käännöksessä, vaan jossain muualla -kattoo mihin sattuu.
Lopun päällejuoksusta pisteet taas itelle. Hyvin rintamasuunta hypylle ja jalat menossa etiäpäin!
Ainiin ja vika putken jälkeen ryyin liian pitkälle jostain kumman syystä ja nilkka taittu kaksikerroin, onneksi ei sattunut kuitenkaan mitään! Tästä on hyvä jatka ja toivottavasti suunta on ylöspäin. SM:ä ajatellen meiltä puuttu se tupla ja tiiä häntä haluanko edes sitä ja tuskin edes sitä saadaan, vain muutama kisa aikaa. Me ei olla siinä pisteessä että sinne kuuluttas. Toki harjotus mielessä olis ihan ok. On vaan tosin aika pitkä matka lähteä yhden treeniradan vuoksi. =D Kahtotaan.... Ke kisataan Orimattilassa.. Odotan innolla! Kisavideo löytyy täältä (tosin onkohan ihan julkistettavaa matskua?) No anyway, there it is!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti