lauantai 22. lokakuuta 2011

Yhtä kokemusta taas rikkaampana 22.10

Hain Inton kanssa ihan "piruuttaan"(tosissaan kylläkin), kokeillakseni kepillä jäätä niinsanotusti, ni liiton TopTeamiin. Yllätykseksemme päästiin valintatilaisuuteen ja se oli siis tänään Liedossa ATT:llä. Minit aloitti päivän ja klo 7.45 mennessä piti ilmoittautua. Aikasen alotuksen takia päätin, että yövymme sillä suunnalla...Tuorlan majatalossa, ko. majoituspaikkaan ei minua toiste saa!

Paikanpäällä selvisi vasta kunnolla mitä valintatilaisuus pitää sisällään, toki ennakkokirjeessä oli tietoa, että siellä testataan kaksi osa-aluetta: koirakon lajitaidot ja ohjaajan fysiikka = hyppärin (jota valvo Juha ja Jari S.) jossa kellotuspisteitä maalin lisäksi kaksi. Valssi ja niistopainotteinen rata. Parastamme ei varmasti näytetty ja se ei kyllä johtunut koirasta, mulla mm. ensimmäinen yritys oli liikaa yrittämistä! Lähin mineistä toiseksi viimeisenä ja ei kyllä ollut herkkupaikka! Esteelle 12 tehtävää niisto-persjättöä ihmettelen, kun sain kahdella ekalla suorituskerralla siinä kiellon aikaiseksi, jonka seurauksena Into pari kertaa haukkuneena suikkasi takana näkyvään putkeen. =) En ehkä tarjonnut näkyvyyttä hypylle kunnolla ja tämän riskin kyllä tiedostin jo rataantutustuessa (Juhalla näytti kyllä olevan selkeet kuviot millä rata oli vietävä). Meillä kolmannelle yritykselle tohon esteelle 12 vaihdettiin pakkovalssi, joka kylläkin oli myöhässä, nollilla onneksi selvittiin. Radan siis juoksimme kolme kertaa alusta loppuun tiiviissä tempossa! Rata koostui 17 esteestä ja loppusuora oli herkkua flunssaselle. =D Hiukan kaarevasta putkesta pituus, rengas, hyppy ja okseri linjassa...aina täysiä maaliin -> loppusuora kellotettiin omanaan, putkesta ulostulossa oli kellopalkit. Kepit Into veti loistavasti!!! Hypyn kautta jolle vekki lievään avokulmaan ja kepeillä jättäydyttävä vähän taakse, kun taas hypylle "pakkovalssiin".
Juhalta tuli yhdessä kohtaa ihan hyvää palautetta!

Tämän jälkeen oli Laamasen Mian ja Elinan kontaktitsekkaus. Neljä eri lyhykäistä rataa jossa A.ta ja puomia ja keinua mentii USEESTI! 5 vai kuusi koirakkoa suoritti peräjälkeensä nämä tosi tiivissä tempossa. Ensin eka "rata" kaikki koirat, sit toka kaikki jne jne.. Eka "rata" 10 estettä, toka 15, kolmas 12 ja neljäs vielä 12 estettä. Koira joutu siis todella hommiin tänään, Intolle kun on niin nuori, niin varmasti kova setti!! Ainakin 1 kontaktivirheen itse tiedostin ja se oli A:lla, juoksutin meinaan nyt läpi...Puomille stopit! Nämäkin setit kellotettiin.

Tämän kaiken kirmailun jälkeen oli sitten Kaarinassa ohjaajan kuntotesti. Normi 30 sekunnin lihaskuntotesti -> 30sek kyykkyjä, selkiä, vatsoja ja etunojapunnerruksia. Nämä meni hyvin paitsi vatsoissa petrattavaa paljonkin. Sit juoksutesti 2x300 metriä 10 min palautuksella välissä. Sisso, toi meni penkin alle! Aikaa en edes kyselly, onneksi tokalla kiekalla aika sentää parani! Ekan vedin kyllä tosi varovasti! Meinas happi loppua. =)

Nyt sitten vaan ootellaan kuinka käy. Jotenkin pisteyttävät suoritukset ja liitossa palaveeraavat ja päättävät mukaan pääsijät. Eka leiri olis marraskuussa, jotenka kauhian pitkälle eivät voi venyttää päätöksen tekoa. Tosin ikuisena pessismistinä on pakko sanoa, että empä usko että mukaan päästään. Ollaanpahan ainakin kokemusta rikkaampia ja taisin saada kipinän tohon 300 metrin juoksun parantamiseen! =O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti