tiistai 4. lokakuuta 2011

Kyllä se treeneissä osaa 4.10

Piipahdin (about 9 tunnin reissu =))Kirkkonummella Niinun kanssa treenimässä ja siis ei tietty treenattu noin kauaa!!!! =D. Niinu oli tehnyt haastavan radan. Sisältäen myös paikkoja Porvoon sunnuntain kisoista. Into veti aika jäätävää settiä treeneissä. =o Puomi..WAU! Keinu WAU! Kepit... aikasta buenoja suorituksia välillä - pituudelta kauheesta vauhdista pitkällä estevälillä loistavia sisäänmenoja umpikulmaan. Tein ihan tappoleikkauksen kepeille. Ainut mitä ei osannut oli tiukka persjättö kepeillä, nyt treeniin puolenvaihdot keppien jälkeen. Leikkaukset myös tökki, nämä vahvistukseen -paljon palkaa minusta irtaantumisesta esteelle! Vauhti oli hyvä! Porvoon kaivelemaan jäänyt alku, takaakiertojen suma, meni nyt hyvin ja hyvässä rytmissä! Keinun jälkeen oli todella haastava paikka Niinun treenissä, tartti olla sivuirti ja puolivalssata jotta sai koiran oikiseen suuntaan keinun jälkeiseltä hypyltä ja pois takana näkyvältä ansaesteeltä ja siitä seuraavalle hypylle takaakiertoon. Toi takaakiertoon saanti oli äärettömän haastavaa. Tässä oli vielä pakko tehdä persjättö takaakiertoon lähetyksen jälkeen -hektinen setti! Välistävedot jees. Putken ekasuun ohitukset ei toiminu -treeniin!
Jäi tosi hyvä mieli treenistä ja kun ei oo videotakaan treenistä mitä kattoa, niin mikään ei voi pilata tätä fiilistä. =D

Leevikin pääsi hommiin. Oli hyvin mukana ja teki hyvää settiä sekin. Keppien pitkä esteväli tuotti sille hakemisongelmia..matkalla ollut putki sivussa veti. =)Niinu kehui Leevin vauhti ja sillä tätänykyä vauhtia onkin kuhan vaan on sillä tuulella että sen antaa. Kisoissakin on ihan kivasti pysynyt yllä tuo 4m/s etenemät, radasta ja profiilista riippuen tietty. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti