sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Ristiriitaiset tunteet 15.10

Pintiäinen kirmaili tänään RimA:lla 3 starttia. Eka rata alko jo päin persettä. 2 esteellä niistossa kielto, koira oikeesti näytti jo ihan lähtevän hyppyyn ja mä alta pois, mutta kielsikin... Sit saksalaisessa 4 hypyllä rima alas. Lähti hyppyyn tosi huonosti. Toi selkeesti nyt näky toi 35 senttisten rimojen kokemattomuus tossa ekalla radalla. Putkesta kepeille ja oikein sisään, mutta sit johku kolmoseen tai jotain. Uudestaan putkeen (HYL) ja kepeille -> kakkoseen. Kolmas kerta putkeen ja sit löyty ja meni kepitkin oikein. =) Sit pätkä tosi hyvin! Hyvä persjättö tuli tehtyä! Pussin jälkeiseltä hypyltä tuli sit vielä 1 rima alas, mun valssin vika. Koira ei oo ees ponnistanu hypylle kun mulla on jo vastaanottava käsi käytössä. Voi V...! =)

Toka rata ihan nappi keinulle asti, jonka jälkeen valssasin ja vekkiä seuraavalle hypylle..vekkasin liikaa ja Into takaakiertoon (HYL). Loppuratakin tosi hyvin! Iloinen pitäs olla koko muusta radasta, mutta kyllä toi oma moka syö... =)

Kolmas rata hyvin kepeille asti. Putkesta kepielle ja taas oikein sisään, mutta sit kolmoseen tai johonkin. Korjasin putken kautta (HYL) nyt oikein. Keppien jälkeiset valssit oli itseltä paskoja.

Niinun kanssa juttelin noista keppivirheistä, kun treeneissä on hyvä. Oli samaa mieltä kanssani, että nyt pitää treenata keppejä väsyneenä ja esteenä + 10 tms. Eli on vasta loppupäässä rataa mitä treenataan.

Ristiriitaiset tunteet tulee nyt siitä, että kisatako vaiko treenata vaan (koska näitä virheitä tulee vaikkakin pienestä on kiinni) vai sekä että... Totuushan on se, että noita erilaisia tilanteita ei tule eteen kuin tuolla kisoissa, niitä on vaikea treeneihin luoda ja toi meijän halli on niin pieni, että rataa ei juurikaan päästä kunnolla ottamaan.. Mut noi virheetkin kyrsii! Koira on nuori ja kokematon, se on muistettava!! BC se ei ole, jotka on varmasti valmiimpia tässä vaiheessa! =)

Tiesinhän mä tän, että Into noin nopeesti noustuaan kolmosiin ei sinne ole valmis ja homma ei tasan jatku samalla mallilla kuin alemmissa luokissa... Kaitpa me vielä kisataan ja kahtellaan. Pääpaino treenissä kuitenkin! Toi hyppääminen pitää myös saada tosissaan paremmalle mallille! Annetaan vaan muille tolla tasotusta paljon ja noin rimat on vaarassa. Kyllä se joskus kohdilleen natsaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti