sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Voihan valssi 9.10

Rannikon treenilöt tänään ja rata oli Timoksi yllättäen aika perushuttua. Sitä en sano etteikö haastetta olisi tarjonnut! Kyllä sinne mutkiakin matkaan mahtui! =D
Varsinkin kun oli aika valssien. Voi (sanonko mikä), kun Inton videota katoin, niin en oo varmana ikinä (paitsi agilityn aloittamiseni alkuaikoina) tehnyt noin myöhäisiä valsseja! Hoh hoijaa!Ko. kuviossa niitä väännettiin ja alkuun siis ihan sairaan myöhäsiä. Mun valssit alkaa vasta kun koira on jo ilmassa. Mä keskityin varmaan liikaa siihen etten peruuttais kun Timo siitä alkuun paasasi. =D Paljon helpompi on tehdä tiukempia käännöksiä vaativia valsseja kuin tollasia liikkuvia. Arvatkaa vaan treenataanko tota kohtaa joskus jatkossa?! Persjätöillä se kyllä pelitti paremmin!
Kepeille mentiin toisesta suunnasta tullesssa avokulmaan ja se tökki. =( Vauhtia oli paljon ja Into ei malttanu kääntyä kakkoseen. Plaah! Sit kun uusin kepeille menoa niin hosui sikana, oli muutenkin kierroksilla koko treenin, ei löytyny eka väli ja jos löyty ni sit pujotteli joka toisen välin jne jne.. Parit leijeröinnit ja irtoomiset kokeiltiin radalla kanssa ja nou problems. =) Rimoja tuli kaksi kappaletta alas, ne jälleen 35cm:ssä ja paikoin hyppääminen ei ollut ihan mun mieleen. Jatketaan nyt rimojen pitoa tapissa!

Leevillä oli hyvää settiä tänään kanssa. Silläkin onnistu leijeröinnit sun muut! Ei ihan selviö! =)Koira oli ääretömän ilosella tuulella! Valssit parempia Leevin kanssa.
Leevillä tökki loppuun asti pujottelu..liekkö toi hallitilanne taas -> seinään päin.

Ihan jees päivä, toki parantamisen varaa jäi paljon!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti