maanantai 3. lokakuuta 2011

Kommelluuksien kisat!? 2.10

Molemmat pojat Porvoossa 3 starttia, tuomarina Esa. Perusaksaa olevat radat, siksi ketutuksen määrä onkin vähintään kaksinkertainen...

Inton kaikki radat enemmän tai vähemmän päin persettä, ihme sohellusta... ekalla radalla koira hyppäsi todella pahan näköisesti täysin päin ekaa rimaa ja vetäsi pahasti kuperkeikan siinä. Jatkoin kuitenkin (tyhmä minä! mielessä koko radan) ja kohta koira 2 kertaa A:sta ohi!? Ekan ohjaus itellä oli täysin oletamista, että menee, mutta toisellakin ohi ja nyt toiselta puolelta....huoh! Kolmannella osu. Sit kepeille väärin sisään suorasta putkesta, umpikulma oli joka on Intolle vahva!?! Sit kepit kesken, kun valssasin loppuun...otin uusiksi alkoi haukkumaan, nyt oikein...loppuun ok, puomin kontakti jees, pysäytin tyystin.

Leeville tältä radalta 5 puomin alastulosta, A:kin roiskasi aika kiitettävästi, just just osu kontaktille. Leeville sitten puolestaan peitin kepeille menossa näkyvyyden kokonaan, kun aatelin että avoon ei mee ainakaan Inton tavoin.. huoh!

Toka rata Inton osilta taas sohlausta, kolmosen valssiin ei mukaan -putki näky takana, huutoon tuli kumminkin... sit taas tovi jees ja huono puomin kontakti -ei stopannut. Kepeille väärin sisään, kakkoseen -keppien suuntaselta poikittaiselta hypyltä tultiin eli tiukasta käännöksestä ja kepeille oisin leikannut, en uskaltanut tähän valssata jotta en työnnä umpikulman puolelle, meinaan tutustumisessa niin kävi joka kerta. Väli oli todella lyhyt! Sit hylly tuli siinä kun A.n jälkeiselle hypylle piti työntää takaakiertoon, tässä rytmitys itellä kusi tyystin ja edestä otti. Nää takaakierrot on mulla Inton kanssa ollut nyt hakusessa, lähen törkkimään liian aikasin.

Leevin kannoin tältä radalta aika alkuvaiheessa sylissä radalta pois kun teki ihan omiaan. mm valssista lähti selän takana ihan omille teilleen putkeen, huoh! Loikki puomilla ja kävi humppailemassa yhtä jos toista estettä.Tässä lähti tohon mustaan putkeen, hypyn vieressä näkyvään päähän. =O

Kolmannella radalla Into päätti sitten tulla yhdestä hypystä ohi, oli suoraan nenän edessä edelliseltä hypyltä, ohjaus mielestäni siinä ihan ok ja kiertää se vielä minusta poispäin ja haukkuu. Videolta näyttää ihan että "päättää"...kierrän.. homppaili myös pussin jälkeen.Meillä oli se Niinun valkku perjantaina, että tais olla hiukan liikaa ton ikäselle koiralle. En tiedä...jotenki tuntuu, että osan ainakin toilailuista voi laittaa keskittymättömyyden piikkiin, koska mielestäni Intolta taito ko. asioiden suorittamiseen löytyy..
Tein myös sylkkärin tällä radalla joka oli HUONO!

Leevillä ko. sylkkärikohta aiheutti hyllyn. Muuten jees rata. Tuli täysin läpi sylkkäristä ja laskeutu hypyn väärin, kiersi ja hyppäsi uusiksi... =)
Tällä radalla oma tekeminen oli sitä mitä pitääkin. Päättäväistä ja kuitenkin rauhallista, siinä mittapuussa rauhallista mitä se nyt mun osalla on.

Se että 5 rataa 6:sta piti mennä vituralleen, opetti taas ainakin jotakin, kaikella on tarkoituksensa! Mun täytyy olla kisoissa omissa oloissani (mä todellakin tiedän tän!!!) ja keskittyä, ei turista kaikkien kanssa... Tehdä rauhassa ja tarkasti töitä, eikä lähteä nyt Inton höösäilyihin mukaan. Vaatia siltä päättäväisen rauhallisesti sitä osaamista mitä sillä on...
Sylettää niin tää päivä, että!!!!! =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti