sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Sen seittämän valssia 30.10

Oli ilo päästä mukaan shapendoes? kerhon järkkäämään Niinun koulutukseen Ojankoon.
(Piti olla uudessa hallissa, mutta hallista näkyi olevan vasta runko pystyssä. Onneksi on ollut leuto syksy, eikä vielä lunta maassa. =))

Piiiitkästä aikaa tulla tumpsahti eteen harjoitus, johon kyllä löytyi ratkasuja joo, mutta luottoa niiden onnistumiseen tai oikeellisuuteen ei ollut yhtään. Onneksi käytiin rataa porukassa läpi ja oli hyvä, että mieleen tulleet valinnat oli ne jotka Niinu oli kohtiin ajatellut. Onneksi tuli treeneissä esiin noi eikä kisoissa, ois voinu olla luotto vähällä radalle lähdettäessä. =)
Oli kuulemma Kees Stoelin radoilta...

Into oli pätevällä tuulella ja aika tohkeissaan, vauhtia piisasi. =) Ihana treenata väljillä esteväleillä isolla kentällä.
En nyt rupea kvioita sen kummemmin esittelemään kun ei ole ratapiirrostakaan josta hakea ymmärrystä selityksille. =)

Valsseja tehtiin yhdessä kohden 5 peräkkäin ja ne meni hyvin! =O Into haki esteet hyvin! A:n kontaktisuoritus on ihan perseestä tällä hetkellä (kiva, kisat ens viikonloppuna)! Sylivekkiä pitää nyt vahvistaa palkalla jotta saadaan se sellaiseksi että en käy niin syvällä rimalla, mini kun on... Pyörityksiä voitaisiin kuulemma kanssa treenailla (yök) =), tänään ne meni ihan ok.
Oli aika vauhdikas rata, sai pistää töppöstä toisen eteen! Keinu oli esteenä 5 ja kepit esteinä 19 ja 30. A esteenä 23, nämä siis ainoat "huilihetket" radalla =D. Valssit suju yllätäävän hyvin kyllä, ekoilla yrityksillä tyssäsi siihen viidennen valssin jälkeiseen hyppyyn.. 5 valssi ei oikein suuntautunut enään oikein. =)

Kepeillä tuli muutama virhe kun haki esteen 18 vekistä 2 väliin. Korjaantu kun rytmitin selkeesti niin että jäin jälkeen, eli sai rauhassa aloittaa kepit.
Hyvä setti Intolta kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti