sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Saunajaakot pentutreffaili Lahdessa


RUUDI

IITU

INTO

MILA

Aamusta suunnattiin Inton kanssa kohti Lahtea, tai no oikeestaan Hollollaa. Siellä treffattiin pentuesisaruksia Mariannen "johdolla". Ensin koiruudet päästeli höyryjä siinä kentällä leikkien ja touhuillen. Kaikki, ihan kuin tunnettaisiin ennestään ja niinhän se onkin. Into tykkäsi kovin painia veikan, Ruudi, kanssa. Iitu sisko viilletti tokotötterön kanssa ja kaikki muut viuhto siinä sivussa....Hulina äippä, sisko Mila ja Träp the bc.
Tämän jälkeen käytiin heittämässä läheisellä purtsilla lenkki ja kohtuu mielenkiintoista reittiä tultiin hallille takaisin...valkoiset koirat ei enään olleetkaan niin valkoisia. =) Tämän jälkeen duunailtiin hiukan aksaa. Into pääsi näyttämään muille kuinka mennään "kun on niin osaava jo", Mariannen sanoja lainaten. =)
Sohellettiin siinä mitä mieleen juolahti, pienen radan muodossa, meikä hikipäässä!?, putkeen menoa leikaten...sylkkäriä...poispäinkäännöstä...valssia ja en nyt muista tuliko muuta. Hienosti poika teki töitä vieraassa paikassa ja mielestäni ihan vauhdilla. =) Kaiken tuon alkutouhotuksen jälkeen!
Kaikki touhusi siinä sitten agilityä vuorollaan jotain kukin taitojensa mukaan, minä ja Marianne muita ohjeistaen. =) Lopuksi otettiin vielä irrottelusuoranpätkä, putki ja kaksi hyppyä.

Autoon päästyä ja kotimatkan alettua Into sammui kuin saunalyhty! =)
Kotona sitten suoraan koira pesuun, kun pikkuisen möyri siellä hiekkassa ja ties missä. Tuli taas koira valkoiseksi. =)

Kiitos paikalla olleille, oli kiva päivä! Uudestaan vielä tänävuonna???
Kaikki kuvat treffeiltä täällä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti