torstai 10. kesäkuuta 2010

Pojjaat treenas pikkusen 10.6

Kaik' pojat treenas tänään hitusen, oli vaan hiukka piukka liian lämmin. Treeni sisälsi yhen estekuvion, mikä oli Teemu Linnan jostakin radasta, minkä bongasin eräästä blogista jo kuukausia sitten. Harjoituksen olin itseasiassa tehty jo talvella halliin.
Kuvioon lisäsin vain yhden putken puomin alle mihin mentiin ns. ohittamalla se puomi. Tavallaan alakautta...
Tuotti hankaluuksia, mutta yllättäen sitten niin päin, että koirat meni hyvin putkeen, mutta puomille ei sitten millään! =) Ja Leevi hakee yleensä hyvin kontaktit. =) Mutta ekax kyl vahvistettiin tota putkihommaa kun tiesin noitten hakevan puomia.

Hypyillä tuli kerran poispäinkäännös (Hugo ja Leevi hyvin, tosin sille tultiin puomilta ja Leevi roiskasi alastulon nätisti. V***U! Ei ollu länkiä, kun siitä mentiin ylöskin) , normi valssi ja hyvällä linjalla kulki kaikki, liikuin kai ite oikeaan suuntaan. Irrotusta seuraavalle hypylle, aika hyvin. Tästä palkkasin erityisesti. Pakkovalssi (missä linjat pissi), ton kohdan tein Hugolla persjätöllä, toimi. Viskyleikkaus, aika ok, palkkasin taas tästä erityisesti molemmat pariinkin otteeseen. Takaakierto-päällejuoksu ok ja kuljetus seuraavalle hypylle edestä molemmilla ok, kun muistin jättää sen 0,5m tilan. =) Siis Hugokin pysy ohjauksessa kokoajan!

Isoilla pojilla hyvä setti. Hugo yllätti, meni oikeen näppärästi ja Leevikin oli oikeen innokas. Yritin muistaa olla positiivinen ja kehua kunnolla. =)

Into teki samassa kuviossa takaakierto-päällejuoksua ok. Tökkäsi seuraavalle hypylle työnnössä (olinkohan liian kaukana hypystä), toisin tätä ei olla treenattu, mut nyt treenattiin. =)
Valssiin mukaan tosi hyvin ja tiukasti! Pakkovalssissa olin myöhässä ja siinä Intolle pitkä tie. Silti tuli hyvin ohjaukseen. Viskyleikkausta otettiin muutaman kerran kunnolla palkaten. Puomin alla olevaan putkeen saamisessa ei ollut ongelmia!! =) Meni sinne aina vaan uudestaan ja uudestaan, ärripurrin kera, vahvasta tässäkäskyttelystä huolimatta, kun oli jo tarkoitus mennä puomille. Ei olla treenattu käteentuloa! =) Nyt treenattiin muutaman kerran. Putkesta takaakiertoon loistavasti! Ripee on ötökkä, ainakin nyt toistaiseksi! =) Harmittaa vaan, kun ohjaan sitä jostain kumman syystä kauheen kyyryssä ja silleen sipsutellen "ku tää on niin pieni - tyylillä", onnex tajusin sen tänään ja täytyy yrittää muistaa toi ja korjata seuraaviin kertoihin.
Tolla tyylillä en sen perässä kauaa pysy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti