tiistai 15. kesäkuuta 2010

Hugo episteli... 14.6

Hugon kanssa startattiin 2 kertaa kisaavien rata epiksissä ja jäi sika hyvä fiilis radoista. Oli iteltäkin kertakaikkisen hyvää tekemistä. =) Välillä saa kehua itseään!?! Ekan radan kepeille meni oikein sisään, mut sit pikku haahuilu ja siitä 5. Haukku myös kepeillä, se kertoo keskittymisen puutteesta... Muuten sain aika hyvin missioni toteutettua eli käännettyä koiraa kunnolla. Okei, radoissa ei kauheen tiukkoja paikkoja ollutkaan. Ekalla radalla keppien jälkeen oli takaakierto josta putkeen ja tyrkyllä oli A. Tähän tein takaakierto-valssin ja oli HYVÄ ratkasu! A.lta käännyttiin hiukan takaisin tulosuuntaa josta keinulle, ekalla radalla vekkasin hyppyä hiukan, ihan ok. Kontaktit oli kaikilla esteillä ihan superit!! Puomillekin pysähty ku seinään vaikka ite jatkoin "pitkälle" eteen valssiin ja vauhdilla. Koiraa muistin kehua koko radan aikana hyvin ja kontakteista kunnon kiljahduskehut ja nopeet vapautukset. Tää on happy! =)

Tokaradan kepit oikein. Sen jälkeisen takaakierron ja siitä putkeen halusin kokeilla ohjata erilailla kuin edellisellä radalla. Nyt siis otin koiran editseni ja nyt tyrkylle tuli myös lähempi putken pää. No, se ei ollut se ongelma vaan koirapa yritti hakea takanani olevaa A.ta, tätä ei ollut ollenkaan sillä toisella/aiemmalla ohjauksella vaikka juuri siihen sitä pelkäsin. =) (Liike vahva viejä ja tässä liikuin väkisin pakilla A:ta kohden) A.lta otin myös eri kuviolla jatkon, eli edistin ja käännyin koiraa vasten ja seuraavalle hypylle sylkkärillä ja siitä keinulle ok. Tälläkin radalla ihan super kontaktit, VAU! toikin missä käännyin vasten. Puomille tein nyt persjätön ja Hugo pysähty taas kun nakutettu. Vähänkö siistiä!! Oli magee! =) Iloista kivaa yhdessä tekemistä ja Hugo liikku ja irtosikin kivasti. Ja ennenkaikkea mä muistin hyvin kehua sitä kokoajan!

Oli kyllä hyvät radat molemmat! Hugo oli mini kilpailevien toinen.

Ainii, unohtu et Leevillä tein meidän väliaikaismetodilla (ei sellaisia sais ollakaan!) puomin alastuloa. Ihan ok, toistaiseksi. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti