lauantai 12. kesäkuuta 2010

kisatusta RimA:lla 12.6

Molemmilla pojilla starttasin kahdessa luokassa. Tuomarina Ritva Herrala, mielenkiintoiset radat! Hugolla lähin molemmissa kisoissa ennen Leeviä ja ekan radan Leevin startti oli sitten minun 60.s kolmosluokan startti. =)
Aamulla keksin, että käynpä piiruuttaan intrasta nuo laskemassa.
Toki ratoja en ole kokenut ihan tuota määrää, Leevillä nyt 43 kolmosluokan starttia (06/09->)ja Hugolla alle 20(01/10->), kun olen kisannut samoja ratoja molemmilla koirilla. Eli aikasta noviisihommaa...Ja nollaprosentista on turha edes puhua!!

Mutta, tämän päivän ratoihin.... Hugo starttasi neljäntenä ja tuntui, että toi pikku hosumista hommaan, kun kepon roolia aiemmin loistavasti hoitanut Minnakin kisasi nyt ensimmäistä kertaa kolmosluokassa. Tosin radalle ei hosuminen tullut. Leevi lähti sitten luokan loppupuolella. Hugolla ja mulla ekalla radalla ihan ok menoa, mä en vaan osaa (vielä) ohjata sitä tiukoille teille ja valui tänäänkin monessa paikassa. Kontaktit oli hyvät (jes!) ja kepeillä menetetään aikaa kovin. Suoritus oli ratavirheetön, mutta niukasti yliaikainen ja niin oli toinenkin päivän ratamme, hyppäri. Pitkää tietä sielläkin...Vanhoilla säännöillä noi yliajat olis laskettu nolliksi, mutta eipä enään. Sehän ois ollu tupla, sisso. =)
Kyllä me vielä Hugon kanssa noustaan tuolta, kunhan löydän oikeat konstit miten sen kanssa kuuluu mennä.

Kisoissa edettiin vanhalla systeemillä eli mini-medi-maksi ja näin luokkien välissä oli hyvin aikaa. Vire koirissa säilyi ihme kyllä!

Leeville agiradalta puomin alastulosta virhe ja loppujen lopux hyllytettiin riskiohjauksen takia. Muuten oikeenkin kivaa menoa Leevillä. Hyppäriltä tuli nolla, muutamassa kohdassa oltaisiin selkeesti saatu tikistettyä vielä ajasta...yksi hypyn ohi kulku putkelta putkeen. Tosi ahdas väli ja koira himmaili. En "uskaltanut" hyppyä leijeröidä. Sit aika lopussa takaakiertoon menossa koira ei lähtenyt ohjaukseen tai ei saanut selkeitä ohjeita ja valui. Yli sekunnin mutka. =)
Noi puomin alastulot vaan vituttaa, muuten jees ja täsät on hyvä jatkaa.

Päivä oli hyvä seuramme koirakoille tänään....Miljalle ja Saralle mini1 luokassa nollavoitto ja luva sekä Mialle ja Natsolle medi3 luokassa nollavoitto niinikään ja hyppyserti. Onnittelut heille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti