perjantai 18. kesäkuuta 2010

Leevi kisat HSKH 18.6 (SM-kisojen "alus"kisat)

Kaksi kisaa illalla siis ja lähtönumero aikasta lailla loppupäässä, joku 70-80 koirakkoa aina ennen meitä. =) Hyvää treeniä agirotua ajatellen, oli nyt nääs toiset ISOT kisamme, viimevuoden agirotu ekat. Kisat alko meidän osalta hyppärillä (88 koirakkoa) ja tuomarina täysin meille vieras Martti Salonen. Nuppi tuntu olevan hiukan sekasin, kun oli paljon porukkaa ja ihmeteltävää. Kovasti houkutti maxien kisan kattominen, et meinas tulla "hoppu" omaan rataantutustumiseenkin. Eka rata oli aikasta haastava ja eihän se riittänyt tietenkään tuomarille vaan ihanneaikakin piti laittaa haastavaksi, etenemä 4m/sek. Eli se siitä sitten ainakin meidän osalta!



Alukuun oli suunnitellut kaksi niisto-persjättöä, mutta toinen kusi ja koira tuli eteen. Ajatus ei tässä antanut myöden vaan sitkeesti aivot käski tekemään vielä persjättöä. Tästä seurasi hetkellinen koiran hukkuminen, mitä ei ole tuossa mittakaavassa ole hetkeen tapahtunutkaan =), mutta Leevipä oli niin fiksu koira että korjasi ite ja haki oikein putkeen mun ediste tosin. Ei muuta, mutta tässä paloi aikaa! =( Sit homma jatkui loppuun ihan ok, muutamaa tooooosi pitkää kaarta lukuunottamatta, kun en TODELLAKAAN aatellut koirani vetävän sellaisia kaaria putkesta nro 16 mitä nyt teki, sinnekin olisi tarvinnut tehdä putkijarrutus putken 13 tapaan. Ratapiirroksessa esteet eivät mielestäni ole ihan todenmukaisesti. Renkaalle 10 valssasin, mikä onnistu suhteellisen hyvin. Yritin niin ajoissa lähteä käännökseen kuin vain mahdollista ja vauhtiahan tossakohden oli. Loppuun tein kanssa valssit ja ne oli tökeröjä. Tulos oli ratavirheetön mutta reippasti yliaikainen, mutta videoita muokatessani pulailin ja tsekkailin että ihan nappisuorituksella, ei pitkiä kaarroksia ja sössejä oltas ehkä nipin napin saatettu päästä ihanneaikaan. Mutta tämä nyt on jossittelua! Ei olla ikinä edetty 4m/sek.

Toisen eli agiradan (108 koirakkoa) tuomaroi Anne Savioja jonka rata oli TAAS sairaan kiva!



Alun otin pyörittämällä ja putkesta 3 Leevi valu pitkäx vaikkakin yritystä oli mennä hakemaan koiruus putkelta. 5:lle piti tehdä päällejuoksu, mutta puolivalssillahan tuossa koira tuli yli otettua ja saattoi hidastaa hiukan. Mutkaputki oli aikasta hidas ja ennen keppejä Leevi kyseli, pujotteli jees. A:lta nätisti putkeen 13 (jonka suu oli kuvasta poiketen aivan puomin ylösmenon tasalla) kun annoin tarpeeksi tilaa (jotain jäi Ellun koulutuksesta mieleen=)) ja loppumatka taittuikin ihan ok, puomin kontaktivirhettä lukuunottamatta. Tuli nätisti loikaten ja korkeelta! =( V***U Tulos siis 5 ja 0,50 yliaikaa vaikka mitään suurempia sössejä matkalla ei tullut! Radan etenemä oli 3,65. Harmittaa kun mielestäni ihan ok tekemiselläkään ei päästä aikoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti