torstai 6. toukokuuta 2010

Ulkokaudella treenataan torstaisin 6.5

Ennen ryhmän treenien alkua treenasin Intolla pentupuomia. Varmaan kaikenkaikkiaan 6 toistoa. Ihan hyvällä tempolla liikkuu puomin ja alkuun teki sikahyvät kontaktitkin. Palkkasin lelulla. Ohjasin koiran oikeella. Kun vaihdoin vasemmalle, liuku läpi, palautin, kehuin kovin ja en palkannu lelulla. Sit puomin alkuun ja uusix, tuli nätisti. Aimopalkkaus ja kehut! =) Perään toinen hyvä toisto mihin lopetettiin. Sit käytiin vähän namin kanssa kiikkumassa keinulla. Ei välitä liikkeestä mitään vaikka kiikuttelin ihan kiitettävästi keinua. =) Kepakkoja piti ottaa mut en kerenny.

Muuten treenasin vain Hugon tänään. Leevi patoo! =) Hugo oli aika näppärä. =) Piti Mian radasta tehdä vaan osiot missä olis putkiansoja ja näissä hanskata tiukasti ja palkata kädestä. No, rata ei näitä kauheesti tarjonnut ja se tuli mentyä osissa sitten kokonaan läpi. Oma ajotus kusi muutamassa kohden ihan totaalisesti ja yx paikka oli missä en tajunnut muuta kuin kokemisen kautta, että pitäs ottaa koira yheltä hypyltä kunnolla mukaan valssin jälkeen, ettei seuraavalle lopu oma liike ja koira tyssää.
Tätä en älynnyt rataantutustuessa ollenkaan. Täytyy viikonlopun kisoissa vaan lähtee kunnon asenteella ton koiran kanssa hommiin ja luottaa siihen kuitenkin. Ja ajotukset / rytmitys olisi sen kanssa osuttava kohdilleen. Hugo ei anna anteeksi. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti