tiistai 4. toukokuuta 2010

Omatoimitreeniä 3.5

Minnan kanssa taas treenaamassa ja rataa. Tosin pätkissä mentiin. Ei mitään hurraa menoa, ei todellakaan! Toi treenaaminen on nykyää jotenki ihan sekavaa, vaikka ajatuksella yrittää tehdä, menee jotenki sähläämiseksi. Kunnon treenamisen sijaan tulee vaan räpisteltyä jotenkin eteenpäin. En tiiä..vitsattaa!Mä haluun viikottaiseen valmennukseen, kunnon oppiin!!!!!!! Tää itekseen pulaaminen ei tuota mitään tulosta!
Leevi oli alussa hetken ok, mut lutsahti taas yht'äkkiä ja kepit on ihan vitun hitaat!? Ei ymmärrä, Leevi on kuitekin ollu ihan hyvä pujottelija! Musta tuntuu, että siitä ei tällähetkellä ole oikeen kisakaveriksi, pitäs varmaan jättää tauolle, kokonaan siis. Eli mulla ei sit oon ns. kunnon kisakoiraa ollenkaan. =(
Hugon kans kisaan joo, mut se nyt on mikä on ! Ja siis hyvässä mielessä. Sen kans ei voi ns. tosissaan lähtee radoista nollilla selviimään. =)
Jos Leevi olis tauolla ni tulispahan panostettua varmaan ton Hugon treenaamisen tosissaan. Se sentään kulkee...ainakin toistaiseksi....tosin menee vaan minne ite haluaa -> putkiin siis. =)
Toivottavasti tosta Intosta tulee sellanen intopinkeys tähän lajiin, että tällaisilta fiilareilta välttyy. Mieli on oikeesti maissa... =( Himoa olis kisata, edistyä...mutta kun luottokoiraa ei tunnu kiinnostavan niin...Tahtois tykin minkä kanssa taidoit olis tosissaan koetuksella, olis vauhti ja varrallisia tilanteita. Tosin onhan ne taidot koetuksella ton Leevin ja Hugonkin kanssa, kun ei niitä saa toimimaan. Tohon haasteeseeen ei vaan jaksa vastata, tuntuu mahdottomalta.

Into reenasi samalla radalla kuin pojat...pätkissä...rimat maassa!
Alussa opeteltiin paikallaanoloa ja eka este oli seuraaviin nähden viistossa. Pystyin oottelemaan sitä 3 hypyn takana ja tuli kaikki hyvin. Sit tuli treenattua niistoa josta putkeen irrotus,ok. Kerran kun lähetin kiertoon juoksikin suoraan putkeen! =) Jes!! Irtoo!! =)Ekaa kertaa tyypättiin twistiä, se ei tullu luonnostaan niinkuin esim: valssiin lähtö. Niitä lukee ihan vaikka en oo erikseen opettanu. Irtoomistakin treeniin mahtui. Vedätyspätkäkin tuli tehtyä ja hyvin haki esteet mun takanakin, suora putki ja hyppy... Pieni koiruus oli oikeenkin näppärä!! Love!!
Nyt jää nää ohjaus- ja radoilla treenamiset hetkex ja siirrymme kontakti / keppitreenijaksoon. Sekä treenamme yksittäisen hypyn hakua sieltä täältä...läheltä / kaukaa / millon mistäkin suunnasta. Putkiin nappula irtoo jo mallikkaasti ja nuo kontaktitkin tuntuu kiinnostavan! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti