tiistai 25. toukokuuta 2010

Into treenasi taas, pikaseen! 25.5

Kävin aamutuimaan Inton kanssa tekemässä pikatreenin. Täs on nyt tehokuurin makua, kun mökkeily verotti noita treenejä. Tehtiin ympyrällä olevaa kuviota-> kolme hyppyä ja U-putki. Tarkoitus ilotella ja irrota. Ihan ok, meni. Toki paremminkin olisi voinut keskimmäiselle hypylle irrota, mutta.... kaikkea ei voi saada heti. Tätä vahvistettiin palkalla hyvin ja omassa tekemisessäkin on parantamisen varaa. Nyt siis tavallaan "heitin" (mahd.pitkältä yritin) koiran sinne ja tavoitteena on kyllä pitää vain ohjaus päällä kokoajan ja koiran tulisi tuolloin hypyt hakea. Kaikki kai aikanaan. =)
Vahvistusta vaatii vielä paljon. Lopuksi hypyn kautta irrottelua suoraan putkeen ja nyt mentiin jo niin, että siellä ei ole palkkaa valmiina, eli ei käyty putken päässä kuikkimassa ennen sinne lähetystä. Kerran myös kutsu, itse ollen sivuirti. Molemmat HYVIN!
Oli myös pakko ihan piruuttaan kokeilla 2 kertaa pentupuomilla niin, että Inton palkka oli valmiina siivekkeen takana puomin päässä ja itellä tarkotus hiukan sivuirrota ja jättäytyä taakse. Ei ihan nappiin menny. =) Liikku kyllä puomin hyvin, mutta kuikki taakse et mihin se eukko oikeen jäi. Toisella kerralla teki ota hyvin, mutta sivuun ja ei oikeen osaa sitten lähteä puomilta palkalle, kattoo vaan mua. =) Ekalla kerralla jäi kontaktipinnalle kattelemaan ja oli autettava oikeaan suoritukseen liikkumalla eteen. Palkka oltiin kyllä viety yhdessä sinne siivekkeen taa. Tää kaikki oli lopux ja paras puhti oli varmasti poissa jo. Yllättävän lämmin meinaan oli yht'äkkiä ulkona.
Seuraava treeni ehkä jo taas to, katotaan nyt (ettei tuu liikaa), ku sit taas ois mökille meno viikonlopux.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti