torstai 13. toukokuuta 2010

Ojanko HSKH 13.5

Molemmilla pojilla kaksi starttia, agi ja hyppäri. En osaa tällä hetkellä iloita mistään radoista, oli tulos niin tai näin. Tahtoo vaan enemmän kuin mihin rahkeet riittää! Niin omat kuin koirienkaan. Liikaa kattelee noita huippuja ja tahtois vaan ite olla parempi. =)
No koirat on ne mitkä on ja omat taidot niin ikään. Niillä mennään ja kehittäähän niitä voi ja pitää kokoajan! Määrätietoisuutta, johdonmukaisuutta, työtä ja malttia! Millä mä saan tolle pennulle opetettua noi kaikki tarpeelliset (ja enemmänkin) jutut...
Ratoihin... Hugo starttasi ekana molemilla radoilla, aamu alkoi hyppärillä minkä tuomaroi Anne Viitanen. Ei ollut mitenkään suunnattoman haastava! Hugo varasti alussa oikeen tosissaan, meinas tulla homputellen ekan esteen ohin ja sillee...Hyvät lähtökohdat. Huomasin ja kerkesin palauttamaan. Sit menox, alun 5 estettä ok, kepeille sisäänmenossa haparointia, mutta puhtaasti kumminkin. Sit yx sairaan pitkä kaarros, kun koira lähti takaakierron ohjauksesta johku ihan hevon vittuun, suomex suoraan sanottuna. No, tuli oikein sit kumminkin loppujen lopux ja loppurata suht jees. Valssit itellä myöhässä, TAAS! =( Ratavirheetön suoritus....
Tokarata pitkillä kaarroksilla ja hitailla kontakteilla. Jätkä hiukan kuutamolla. ratavirheetön suoritus, reippaasti yliaikainen!

Leevin hyppäri hyl. Tyhmä oma sijaintivirhe ja haki hypyn väärältä puolelta. Mutta TODELLA POSITIIVISTA oli et koira liikku! Tajusin sen siinä jossain vaiheessa ja pääsin tosissaan kannustamaan ja kehumaan koiraa. Jes..mene vaan...hyvin...mene mene...wau! =) Aika ois ollu "hyvin" miinuksen puolella. Toka rata kans hyl, kun lopetti pujottelun kesken, lähin korjaamaan alusta saakka ja mun omasta käännöksestä koira meni keinulle. Kontaktit oli HUONOT! Loppu ihan hyvä vauhtinen. Vähän alussa Leevillä keskittymisen puutetta. Niinu kommentoi kepeillä kävelyvauhtiani ja et voisin mennä tollassissa kohidissa vaikka kyyrymässä ja näin tukisin koiraa paremmin ja kannustaisin pujottelemaan vauhdikkaammin. Nyt kepit ja kontaktit työnalle!!!!!

Kisojen järkkä oli kolmosten aloittaessa aamulla klo 8.00, mini-medi-maksi, eli muittenkin säkäluokkien ratoja tuli nähtyä.
KIVA! =) Maksi kolmosten jo lopetettua kokonaan, siis toisen radan jälkeen kuuluttivat et maksien kisakirjat on noudettavissa. Siinä takusin et perhana mulla on kirjat hakematta. No, hakemaan siis ja siinä sitten tutkailemaan tuloslappuja ja mitäs Hugon kirjasta löytyikään....Merkintä Vantaa 13.5 jne ja allekirj. Anne Viitanen. Siis täh???!! Hugo sai hyppäriltä nollan...noilla kaarroksilla mahduttiin just alle ihanneajan. =) sij. 17/40. Viel ku sais sen kunnolla kuulolle, käännökset tiukoiksi ja kepit nopeiksi ja kontaktit nopeiksi. EI SEN ENEMPÄÄ! =) Sit olis ihanneajat vaarassa toisissaan, heh heh. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti