lauantai 8. toukokuuta 2010

Hugo 2 rataa JAU:lla 8.5Hugo starttasi pari kisaa JAU:lla. Radat tuomaroi Esa Muotka ja eka rata oli varsin helppo. Mut silti hyllytettiin jo 7 esteellä. =) Suoran päätteex takaaleikkaus joka alkoi varmasti liian myöhään ja en rytmittänyt sinne oikein, vaan jyräsin hulluna eteen. Koira ei lähteny leikkaukseen vaan käänty väärään suuntaan ja hyppäsi sit hypyn takas. No, opinpahan taas jotain uutta!!! =) Muuten jees menoa, hyvät kontaktit! Kepeiltä ois tullu femma ilman hyllytystä sisäänmenosta. Taas törkkäsy kepeille ja ei mukaan ollenkaan! Niin ja puomille tuli niin kovaa ja pikkusen viistossa(persjätöstä) et hyppäsi ylösmenon kontaktipinnan jälkeen puomilta alas.. ja ei kun takas ja matka jatku.
Mut ton radan jälkeen oli hyvä mieli!! Tekemisen makua ja vauhtia! Jes! =)

Tokarata ratavirheetön, mut reippaasti yliaikainen. Mitään suurempaa kämmiä ei tullu missään, muuta kuin muurilta laskeutu väärin ku ei lähteny pyöritykseen. Laajaa kaarta oli kyllä paljon matkassa. =) Mutta jäi paska fiilis, hirveetä räpellystä. =(

Sit loppuverkkalenkil oli Into mukana ja se tolloili jotenki kävellessä mun jalkoihin ja ilmeisesti potkasin sitä jalkaan. Siinä kohti en löytänyt mihin sattu ja koira oli ihan kolmijalkainen. Kannoin autolle ja tutkin lisää. Varpaita kun sörkin kiljasi poika oikein kunnolla. =( Heti tuli mieleen et potkasin varpaisiin ja joku murtu. =( No, kotona tutkailin lisää ja huomasin yhden kynnen tyven olevan musta, liekkö kynsi kääntyny osuessaan mun coretex kengän kumiseen kovaan kärkeen. Auts! Astuu jo jalalle ihan ok, leikkii ja hyppiikin. Ehkä siellä ei murtumaa kuitenkaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti