sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Hugo kaksi starttia Hyvinkäällä (mini2) 1.11

(Apua, se on sit jo marraskuu!!)

TÄNÄÄN TUPLANOLLA HUGOLLE!!

Mutta, kysyn mä vaan, kuinka voi yhden ihmisen kohdalle osua peräkkäisinä päivinä saman järjestäjän kisoissa nolla radoilla aikojen kanssa pulaamista!! Eilinen, sen olisin vielä kestäny, mutta tänään.... =(
Hugon ekan radan, mikä oli nolla, ajaksi kellottivat 73,56s!!!!!!!?????!!!!! Ja ihan sujuvaa menoa, hei!! No, taas videolta kattomaan ja kellottamaan, ajaksi tuli noin 47,rapiat!! Ihanneaika 48s. Voi vittu sanon mä vaan!!
Eilisen takia ei ollu kanttia mennä valittamaan, mutta onnex Minna meni!! Kiitos siitä! Kieltelyistäni huolimatta. =) Ajatuksissa oli vaan, että mainaavat mun olevan joku keplottelija, jatkuvasti valittamassa. =(
Kellottajat oli sitä mieltä, että olivat ihan oikeessa. No, tuomari katto radan videolta ja kellotti sekkarilla ja totes "tuo aika ei pidä paikkaansa"! Ehdotti uusintarataa. Ei kiitos! Ja onnex Taneli Hakasalo sano, et kun nolla on niin "ei". Tuomari pohti asiaa hetken ja sanoi "et kun tarkkaa aikaa ei saada videolta kellotettua, tehdään kompromissi, laitetaan ajaksi tasan 48s ja näin se on nolla". Mulle ok, vaikkakin ajattelin sen vievän meiltä LUVA nollan. Onnex ei kumminkaan, sijoituttiin tolla kolmanneksi 24 koirakon luokassa. Itse rata oli suht ok, tosin Hugolla tulee laajaa kaarta. Vielä on opettelemista sen ohjaamisessa ja sille opettettava noihin ennakointeihin tulo. Se liikkuu musta paljon kauempana kuin Leevi ja paljon kovempaa. =) Kepit suju!!! JES!!!

Ennen tokarataa meinas tulla tippa linssiin, kun niin vitutti niin rankasti ja hämmensi toi juttu! =) Rataantutustumisessa ei keskittyminen ollu edes tyydyttävää ja ennen radalle menoakaan ei tuntunu sen paremmalta. Sit ne kuuluttaa vielä... seuraavana vuorossa Taina Mäkelä ja X-rotuinen Hugo...mä repesin. =)

Rata meni ihan jees (pysyin "kasassa"), taas vähän pitkää tietä ja kepit jees. Kontaktit jees edelleen. Loppusuoraan poika irtosi loistavasti ja siellä sai vaan takana suoritella hienosti leikkauksia. =)
Tulos 0/ -0,11 ja 2. sija 23 koirakon luokassa. Toinen LUVA ja siis TUPLANOLLA!!! =)

Kaikkee sitä laitetaan ihminen kokemaan. Toivottavasti nää vaan oli tässä!!! Ei enään ikinä kiitos tilanteita missä joutuu kyseenalaistamaan aikoja tai muutakaan rataan/suoritukseen liittyvää!!! Oikeesti!!!!

Ainiin, radat oli helppoja! =) Tuomarina Sami Topra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti