sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Janitan opissa ProCanis hallilla 14-15.11

Hienoa, että päästiin Leevin kanssa mukaan koulutusviikonlopulle Maria Aaltosen ProCanis hallille!! Paikka oli Mouhijärvi, Sastamala. Kiva paikka ja kivaa porukkaa! Yötä oltiin Hotelli Ellivuoressa Markon & poikien kanssa.
Lauantain koulutus meni loistavasti ja sunnuntain vähemmän loistavasti, kun Leevissä oli näkyvissä väsyneisyys ja kieltämättä itselläkin alkoi turnausväsymys painamaan. Pe Timon koulutus, la Janita illalla ja su Janita aamulla. =) Mutta ANTOSAA ja OPETTAVAISTA oli taas!! Tahtoo tollassen open vakikouluttajaksi!! =)

Lauantain rata oli 29 esteinen ja sisälsi meidän osalta mm. alussa sylivekkiä, päällejuoksua takaakiertoa, valssia. Puolessa välissä painittiin tuplasylkkärien parissa . Loppupuolella oli saksalaista, mistä yx onnistu muutes aika jees. Ja niitä tehtiin vielä 2 "perätysten" ja mun motoriikka pelas. Leevi liiku ripeesti ja Janita mainitsikin vauhdista ja mun tekemisestä... "koira on paljon vauhdikkaampi kun teidät ekoja kertoja nähdessäni viime joulukuussa ja sun tekeminenkin näyttää jo siltä että tiiät mitä teet. Ohjauskin ihan tasaista". Kiittää hän!!!! Oli hyvä päivä! Sunnuntain jälkeen Janita varmaan katu sanomisiaan! =) =)

Sunnuntaina itellä ei oikeen pakka pysyny kasassa..voi v***u se yx "niistokin"!!! =) Leevi oli myös selkeesti väsynyt. Se hankaloittaa omaa tekemistä kun yhtään ei tiedä koiran vauhdista ja reagoinnista... Rata vaati rytmitystä paljon ja avasi taas silmiä mitä kaikkee siellä kerkeekään tekemään kun lähtee vaan liikkeelle ohjauksista ajoissa eikä oottele koiraa. Valssit tuotti taas itelle vaikeuksia. Ja nyt muuten treenilistalle pakkovalssi kepeille! Taas jäi paljon teoreettistakin matskua pääkoppaan, mm. sylkkäristä ja poispäinkäännöksestä saatava etumatka ja putkeen vedosta avautu uutta tietoa. =)
Vekkauksia oli myös viikonlopun aikana käytettävä aika paljon ja mä olen niissä selkeesti jotenkin "laiska" en tee kunnolla ja rataantutustuessa en ees osaa aatella niitä ohjausta ennakoivaksi ja avustavaksi hommaksi. Välistävedot on ja pysyy myös treenilistalla... =)

Mahtavaa kyllä kun päästiin mukaan! Nyt ei ookkaan Janita-oppia vähään aikaan tiedossa. =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti