lauantai 28. marraskuuta 2009

RimA:n kisat 28.11, Leevi

2 starttia Leevillä RimA:n kisoissa.. A-kisa agirata ja tuomarina Johanna Wûrtrich, B-kisa hyppäri ja samaisen tuomarin tuomaroimana.
Kisapaikalle mentiin sika ajoissa, kun piti mennä maxeja töllistelemään, paljon hyviä koirakoita paikalla. Siksipä päivälle tuli vähän liikaa pituutta....
Mutta itse kisaan : ekaradan lähdössä koiruus oli taas poissaoleva, mutta sain korjattua tilanteen. Se on jännä toi oman sormen suun eteen vienti, sillä höristää olemustaan, skarppaa. =)
Jätin kahden esteen taa josta muurille meno...olin liian kauan rintamasuunta koiraan päin = hidastaa, ja alku tuntukin "hitaalta", sit liian myöhään lähdin kääntymään muurin suuntaan, aiheuttaen pitkähkön kaarteen koiralle. Siitä "taka-taka" hypylle nro 4 josta rima alas (syy??).
Loppu radasta meni kohtuu jees, ei tuntunu mitenkään tykitykseltä, mutta hyvin päästiin ihanneaikaan = -3,80. Eli käännökset oli onnistuneet luulen ma!? =) Kisa tosin voitettiin jollain -11 sekunnilla kait!! (Maxeilla sama rata, Jaakko&Zen voitti -??? s).Kontaktit oli jees!! =)

B-kisa oli hyppäri, ihan kiva sellainen. Pyöritystä, mutta ei paikallaan ja aina siivekkeitten ympäri. Vaan sellanen peruskiva valssirata ja se juuri ne valssit koitui meidän kohtaloksi. =)
Mä en yksinkertaisesti osaa, saa**na! Mut asiallehan voi tehdä jotain....
Alussa jo 1-2 valssasin ja MYÖHÄSSÄ. Keppein jälkeisen hypyn jälkeen oli tarkotus valssata...päästä irti kepeillä tarpeex. No, en kuiteenkaan irronnu siinä kepeillä ja valssasin kuitenkin...MYÖHÄSSÄ!!! ja koira paineli johonkin, sit mä oon siel hanukka kohden taivasta kalastelemassa koiraa ja ihan huti kohdassa. (Mut hei! Rataatutustuessa tuli mieleen ottaa kiinnekohta ovesta, mut vaikee on kiinnekohtia pälyillä kun nenä viistää ohjaajalla suunnilleen maata!) =) Siinä sitte kerkesin ittekseni turista radalla, että missä seuraava este..tuolla on 11 eli hei, se on siis toi... Matka jatkukoon. =) Koira kiersi sit 6 esteen taa ja hyl. Leevi ei onnex tajunnu mitään ja tästä jatkettiin matkaa loppuun ihan ok. Lopussa tein kans valsseja, hitusen MYÖHÄSSÄ nekin, mutta koiruus meni oikisille esteille. Harvoi laittavat suoritusaikaa hyl lappuun, mutta tänään sen laittoivat ja tolla räpellyksella "yliaikaa" tuli 0,09.s.

No, aikojahan ei pitäs tuijotella, mutta kun ne on aiemmin ollut se murheekryyni. Tuo vain todistaa mulle sitä, et kun sujuu niin mahiksia on. Ja paljon enempäänkin, kun saadaan loppujakin palasia loksahtelemaan kohdilleen.

-ohjausvalinnat sellaiseksi, että käytän ns. nopeimpia, omalle koiralle sopivimpia.
-uskallan mennä riskillä...liikkua, eikä kyyristellä!
-jne jne jne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti