maanantai 23. marraskuuta 2009

22.11 Hugolle nollavoitto ja menolippu kolmosluokkaan!

Juu-u niin se vaan nyt on!!?? Koiruudelle asetetut tavoitteet ovat täyttyneet monin verroin!! Meinaan olen uhonnut, että ainakin kakkosiin sen saan... nälkä kasvaa syödessä. =) Ja kolmosissa ollaan! =)

No, eilisiin ratoihin...kauheeta ohjaamista, jotenki katkonaista. Ei ollenkaan hyvä ja voittaja fiilis. No, ei tod.!! Olin kyllä syönyt paivällä, mutta sokerit laski just ennen kisan alkamista, koiraa lämpätessä....mulle tyypillistä, nälkä ei tuu ollenkaan mutta yx kax alkaa tärinä ja tulee heikko olo, tuntuu et nuppi on ihan sekasin.... Yritin olla antamatta valtaa huonoille ajatuksille, mutta näin jälkikäteen voi myöntää, että ei kauheesti ollu luottoa omaan tekemiseen tai muistiin. =)

Tuomarina oli Leena Rantamäki-Lahtinen ja ok radat.
Ekaradalta reippaasti yliaikanen nolla, joka ois voinu olla vitska jos tuomari olis halunnu olla "ilkee", kepeille sisäänmenossa oli kyseenalaistamista....vauhti tyssäsi aikasta tyystin.
Kontaktit vei kauheesti aikaa nyt, Hugo jäi A.n harjalle tsekkailees ketä yleisössä on ja puomilla piti vallaan avittaa oikeeseen kohtaan. Keinu meni kai suht ok. Sit yhessä kohtaa missä oli vaarana koiran meno selän taa puomille (tykkää kontakteista), varmistelin ihan sikana (yök) ja koira kyseli, kyseli ja kyseli. Lopussa taas loistavat takaaleikkaukset x 2!! =) Meinaan irtos! =)

Sit taas tokaradalle tuli hepuli, kun meni hermo itteeni. Päätin, että nyt sit mennään taas eikä meinaita! Ei varmistella ja kontakteissa "luistetaan". Tiiän, koiralle tosi epäloogista, mutta pakko, muuten ei aikoihin päästä. Nyt tuleekin treenilistalle kontaktien vauhdikas suorittameinen loppuun asti ja edelleen 2on /2off menetelmällä jatketaan.

Alku meni jees, mutta taas yhessä kohdassa missä oli nyt puomin toinen pää vähän tyrkyllä koira kyseli ja tsekkaili sinne. Ne vetää...siinä katkonaista menoa. Sit pöllönä taas kesken suorituksen muutin ohjaussuunnitelmaa ja siinä meinas levähtää koko homma. Vi**u, että noita tekee vaikka olen itselleni sen päähän takonut että EI, EI ja EI. Sillä mennään mitä siellä tutustumisessa on suunnitellut!! =)
No, selvittiin kumminkin nopealla reagoinilla ja loppuun suht jees. Kepeille oli jänskä vienti...renkaalta pitkä vienti umpikulmaan tiukasti kääntyen takasin tulosuuntaan...
Onnistu vetäminen ekaväliin ja muistin olla pois tieltä peittämästä näkyvyyttä kepeille. =)
Loppusuoran koiruus irtos taas aika rivakkaan. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti