perjantai 13. marraskuuta 2009

Rannikon treeniä.... 13.11

Huksu Puksu paksu poika pääsi valmentautumaan.... Leeviä säästellään lauantaita ja sunnuntaita varten, kun päästään Janitan oppiin.
Timo oli värkänny hyppärin, 24 esteisen HAASTAVAN sellaisen. =) Ihan älyttömän kiva rata!! Siis kertakaikkiaan magee! Paljon kohtia mitkä opetti liikkumaan ja tajuamaan mihin kaikkialle kerkeekään! Tuli taas uusia juttuja kisoratoja ajatellen kuinka voipi koiruutta viiä. Niinku siit suoralta putkelta 9 -> 10 putkeen meno. Pp.käännös keppien (8) jälkeen josta koira putkee ja sit vaan huudon kera vastaanottamaan koiraa putken 10 pään yläpuolelle ja ja pakkovalssilla putkeen. Kivaa! =) Koira sai painaa täpöllä kokoajan ja suorasta putkesta reippaasti pihalle, niin tuli suora ripeä reitti seuraavaan putkeen.

Alkuun oli jo vaikee keksiä ratkasua..arvelin sen menevän niin, et koiraa on pystyttävä paljon jättämään ja koiralta vaadittiin sivuirtoomista. Ja niinhän se meni. Toki persjätöillä olis selvinnyt tosta kanssa. No, tuo sivuirtoomis homma tuotti Hugon kanssa hiukan töitä ja painotus sanalla hiukan, oikeesti. Siis kerran vai kaks helpotettiin ja sit jo päästiin oikiseen kuvioon. =) Hyvä Hugo! Ja mä oon niin pitäny sitä mun ns. kakkoskoirana, mutta kyllä tossa potentiaalia löytyy! =) Persjätöt toimi, kun oli ite skarppina, kertaakaan en antanu koiran kadota seläntaa. Jes!! =) Hugon hokemista oli taas liikaa, six tulikin moka taas samanlaisessa paikassa kuin viime pe! V***u!! Tahtoo eroon tosta turhasta hanskaamisesta!! Poispäinkäännöstä kepeiltä putkeen treenattiin pariin otteeseen ja heti rupes onnaa kun kerran vein namin putken suulle. Loppukin meni Hugolla jees päällejuoksulla ja kiertoon lähetyksellä. Noi kaksi vikaa estettä oli sellaset mihin en keksinyt mitään ratkaisua rataantutustuessa. Syy: kun ei tiedä mihin kerkee ja mihin ei!

Lopux lähettiin Hugon kanssa kokeilemaan koko rataa ja mitä tapahtuikaan!!??!! Me mentiin se NOLLILLA läpi!! Hei haloo, Hugolla!! Ja mä kun meinasin jo luovuttaa ennen koko koulutusta ja vaihtaa koiraa...osallistua Leevillä. Rata näytti paprulla niin haastavalta. Nyt tästä eteenpäin mun on vaan oikeesti uskottava tohon koiraan!!! Se näytti kyntensä tänään!! Hieno mies!!! =) Toki tuo myös todistaa itselle sitä, että onnistun Hugollakin kun teen kaiken "oikein" enkä vain "automaatti" Leevillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti