lauantai 31. lokakuuta 2009

Leevi kisat Hyvinkää 31.10
Leevi kisasi kolme starttia Hyvinkäällä ja kaikenkaikkiaan ihan hyvin meni. Suunta on hyvä! =)
Tuloksena nolla, hylly ja yliaikanolla.

Lähdöissä koira on poissaoleva!?! Pitää nenästä hipasta sitä ja tökkiä sormella omaa suuta jotta koira kiinnittää huomion minuun eikä ympäristöönsä. =) =) =)

Tuomarina oli Salme Mujunen ja ekaa kertaa olin hänen radoillaan. Juttua olin kuullut, että haipaitusta ja hanskausta vuoronperään on luvassa sekä väljät ihanneajat. Ensimmäinen piti paikkansa, mutta ihanneajat ei ainakaan ollu meille väljät!! Suoria putkia riitti. Ekaradan aika loppujen lopux -0,10!!
153m pitkä rata ja 44s. Niinku toka ja kolmaskin. =)

Mitään suuria mokia ekaradalla meille ei sattunut...kakkoselle valssi myöhässä ja sit yx toinen valssi kyllä meni ihan pipariksi missä vauhti tyssässi tyystin. Sit kun radalla on keinu, niin se tuo meille aina hurjasti "lisäaikaa". Radan alkuperäistulos oli +9,90 sekuntia!!!! Mitä en uskonu sitten ensinkään ja hyvä niin. Minnalle sitä manasin, että mihin se aika tuhraantu??!! Minna sano, et kato videolta ja meikä suunnilleen haistatteli, "mitä se auttaa" kellot puhuu!! Mutta silti epäilys kalvoi, kun tosi pienet ja hitaat koiratkin paino ihanneaikaan. No, pakko oli video kattoa ja kellottaa. Sain pikkusen päälle 44 s ajaksi.
No, sit kysymään konttorista et onkohan tullu ratavirhe vitonen ja se laitettu vahingossa aikaan. Ei!?! No, siinä sitten taas Minnan kanssa puitiin ja Huttusen Soile kuuli homman ja sano et ilman muuta pitää selvittää! Tokaradan rataantutustuminen pukkasi jo päälle ja hermoja kyseltiin. Kun tulin rataantutustumisesta henkilökunnasta yksi kipititti minulle sanomaan, että nolla se on, tulkintavirhe. Kiitos!!! Pakko oli halata ilosanoman tuojaa! =) Kannatti "pitää puolensa" vaikka kyllä pahalta tuntu epäillä! =)

Toka rata oli hyvä hyl. Ja tuosta aikaisemmasta jotain apinanraivoa saanena päätin mennä tämän vauhdilla ja riskillä -> kepeille vienti. Hylsy siksi, kun en muistanut yhdessä kohtaa "herättää" koiraa, jotta saan vikaputkenpäästä ohi ja sinnehän se meni, väärään päähän. Ihan oikein mulle!!!! =) Mitäs en tehny mitään! =)
Kepeille oli avokulma suoraan A.lta ja leikkaamaan piti päästä. Meillä ne juoksukontaktit ja avokulma ei vahva...Otin koiraa hiukan A.ta ulospäin, jotta parempi tie kepeille ja leikkauksesta ei tulisi niin jyrkkä. Ja JESSS loistavasti meni!!! =) Tuntu hyvältä tehdä rohkeasti noinkin haastava juttu meille ja mikä ei kuitenkaan ollut 100% varmaa. Hyvä rata tota putkea lukuunottamatta. =)

Kolmas rata oli myös aiempien tapaan kivan oloinen ja siinäkin olisi ehkä päästy aikaan jos en olis mokannu kepeille vientiä, peitin näkyvyyden tyystin..keinulta pitkä tie umpikulmaan. Lähin pyöristämään linjaa ja näin peitin näkyvyyden sinne kokonaan. Koira meinas jopa hakea lähellä olevan hypyn. Muuten kohtuu jees. Tein jopa putkijarrutuksen. =) Yliaikaa 0,74s. =(

Koira oli radoilla hetkittäin hyvinkin innokas, nuo suoriin putkiin viuhahtelut selkeesti innostaa. Kolmannen radan lopussa irstos hypyllekin hyvin että tuli luonnollisesti otettua välimatkaa koiraan ja silloin noi ennekoinnitkin onnistuu paremmmin. (nyt valssiin)

Suoria putkia tänään riitti ja sai ite tosissaan laittaa tossua toisen eteen. Radat oli pakko laittaa esille, mun käsialaa ja siis sinnepäin.... =)

Huomenna taas kisamaan...Hugo vuorossa ja kaksi kakkosluokan starttia.
Minna kiitos kun lähit mukaan ja kuvaamaan. Se todella oli tänään tarpeen!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti