lauantai 17. lokakuuta 2009

Niinu hallilla kouluttamassa 16.10

Juup, MÄNTS:in"uusi" halli korkattu Niinun koulutuksella. =) Pohja oli loistava!! Ja koulutus niin ikään myös!! =)
Osallistuin molemmilla koiruuksilla.
Hugolla alotin ja kun olin "tilannut" Niinulta pyöritystä samoilla esteillä, syynä se, kun oma pakka ei tollassissa pysy kasassa, niin pyöritystä oli ja pakka ei pysyny kasassa. Saatana! Pasmat oli sekasin jo esteelle 6 mentäessä vaikka pyöritys ei ollu vielä "alkanutkaan"! =)
No kyllä se siitä.... Hugo kääntyili tänään hyvin ja oli intoa täynnä. Irtos hyvin putkiin ja Niinu sano et etenee ihan määrätietoisesti, kunhan saa lukittua esteet kunnolla. Muutoin jää välillä kyselemään ja katsomaan kättä (syynä tuo nami/käsipalkkaus)
tai tekee omavaltaisia päätöksiä mihin mennän. Täytyy aina ennen suoritusta näyttää, että kädet on tyhjät! =) Kepeille menot oli ongelmallisia tänään. Vaikeet kulmat ja Hugolle, kun kepakot on muutenkin vielä hiukan "utopiaa".

Harmillisesti taas koulutuksen kimpparataantutustumisessa sain huomata unohtaneeni yhden tärkeimmistä asioista! Katsomisen mitä koira miltäkin esteeltä näkee!!! Kisoissa muistan ton tehdä mut en koulutuksissa! Miksi?!? Muutenkin nyt koulutuksissa on puuttunut sellainen keskittyminen, mikä on itselle tärkeetä ja ennen ollut luontaistakin. Sen puuttuminen rataantutustuessa tuo heti ongelmia suoritukseen. Niinkuin tietty kuuluukin olla!
Hyvä esimerkki kepeille vienti...koiralla tulee olla näkyvyys eka väliin ja kierroissa peitetään vaan rima. Mikä on kyllä meikäläisellä tiedossa, mutta ei näköjään selkänahassa!

Paikkapaikoin meni rata kyllä Hugon kanssa oikeinkin hyvin. Kylllä se tästä! =)

Leevin kanssa oli helpompi lähteä suoritukseen kun rata oli jo tuttu. Mentiin esteelle nro 17 saakka mihin lopetin, kun välillä oli sellaista haparointia vaikka puhdasta suoritusta oltiinkin tekemässä.
mm. 4 putken jälkeen kävi moikkaamassa treenikassia, kepeiltä Leevikin meinas ampua edessä olevaan putkeen, mutta sain pelastettua . Ei siis ollut TAASKAAN kympillä mukana!!??!!
No, uusix alusta ja rata nollilla läpi. =) Tosin siinäkin loppussa oli pikku jännitystä ja kiljahduksia matkassa..... =) Vähän on vaan toi koiruuden meno sellasta homputtelua. Ei mene "satalasissa" määrätietoisesti (himoiten) edeten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti