sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Jankk kisat Hyvinkää 18.10, LeeviRadat sunnilleen noin kuin yllä...
Leevillä 2 starttia illalla Jankk.n kisoissa Hyvinkään hallilla. Tuomarina Johanna Nyberg.
Agirata oli aikasta haastava, ansoja pullollaan. Hyppäri puolestaan liiankin helppo, tosin siinä aika oli tiukka.
Tuloksena agiradalta ENSIMMÄINEN NOLLA kolmosluokassa ja sitä myöten eka merkintä kisakirjaan.
Sijoitus 4. 42 koirakon luokassa, jossa vain 4 koirakkoa teki puhtaan nollan!! =)
Meille näköjään sopii noi Johannan radat. Leevin kanssa ollaan tehty juuri hänen radallaan yksi parhaimmista kisaradoistamme, keväällä purinalla ykkösluokassa. =)

Itse suorituksesta. Koiraa pidin aika viimemetreille saakaa häkissä ennen suoritusta. Tänään se ei nähnyt rataantutustumista ollenkaan. Pikkusen leikitin ennen radalle menoa ja istutin, käskin maahan jne..

Pikkusen startissa pälyili ympärilleen, mutta ootin niin kauan, että otti kontaktin minuun ja sit vasta siirryin paikalleni.
Rata alkoi ihan hyvin, mutta koko suoritukseen kaipaisin vielä Leeville paljon määrätietoisempaa etenemistä. Kontaktit oli jees ja niitä en kyllä pisaraakaan varmistellut! Renkaalta oli eka killeri -> suora tie väärään päähän putkea. (Tai no olihan tossa alussa tuo A.kin pahasti tyrkyllä.) Renkaan killeristä selvittiin suhahduksella ennen rengasta ja Leevin huutelua sen jälkeen. Putkelta piti törkätä hypylle takaakiertoon, mutta putki syötti suoraan sinne renkaalle. Tässä ite töpeksin jotain (näkyy videolla) koira meinaa hypätä esteen värään suntaan välistäni, mutta saan kuin saankin työnnettyä sen takaakiertoon. (Killeri 2.) Huh! Näihin tarkkuutta jatkossa, hyppäriltä tuli hylsy vastaavanlaisessa tilanteessa. No, kierrosta matka jatku hypyn kautta suoraan putkeen puomin alla mistä koira piti törkätä taas takaakiertoon muurille. (Killeri 3.) Töppöstä vaan toisen eteen ja onnistuttiin hyvin! Siitä sitten puomille ja putki sielä alla tyrkyllä. (Killeri 4.) =) Ei mitään ongelmaa!! =) Enää muutama hyppy ja kepit jonne koira haki LOISTAVASTI!!!!! JEEEEE!!! =) =) Keppien jälkeen hyppy - putki- hyppy!
Lopussakin oli killerin tynkää, meinaan, jos et tarkkana ollu koira ois voinu hakea väärän putkenpään tuossakin.

Hyppäri alko taas hyvin. Pituuden jälkeistä käännöstä en saanut koiralle kerrottua ja piiiiitkä tie. Sit renkaan jälkeen koira taas haki esteitä, ei oikeen tiennyt minne kun piti jatkaa vasemmalle putkeen. Renkaalta näki vain tyhjää.... Putkelta okseri josta takaiertoon ja koira pääsi välistäni hyppäämään se väärään suntaan ja HYL. Toinen takaakierto mistä pussiin...siellä kuulu kauhee tyms..koira tuli hitaasti ulos pussista. Hyppäsi muurin josta kepille mitkä alotti ihan hyvin mutta rupes kesken kaiken kävelemään niitä, loppuu asti kuitenkin!!!?????!!! Ei oo ikinä tehny!!! Pussissa varmaan kaatu ja satutti itsensä? No, rata päästiin kuitenkin loppuun, vaikkakin lopun valssit epäonnistu niin et koiralle tuli sairaan pitkät tiet.

Itseluottamusta sain hiukan takasin, että en nyt vielä ilmottaudu agilityn alkeiskurssille. =)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti