torstai 29. lokakuuta 2009

Perjantaitreenit 30.11

Minnan eka treeninveto & suunnittelu. Siit se lähtee!! =) Ihan haastavan olit rukannu, perskeles. Ja sisälsi paljon asioita mitä oli meijän treenilistalla...Minna tainnu laittaa meikän jutut korvan taa. =)

Eräässä kohdassa olis tarvinnu hinkata vaikka ja kuinka kauan, mutta kisojen takia ei voinu. Hampaankoloon jäi! =) Muutenkin tuntu, että oli sellanen kohellus itellä päällä, että pöllöilyx meni. Mitäs se, ei tää niin vakavaa oo toivottavasti koirillakin oli yhtä kivaa kun meillä. =)

Tää on vielä pakko tuua esille: keinulta viiston hypyn kautta mille tehtiin sylivekki oli tarkotus lähettää pitkästä tiestä koira u- putkeen vetämällä, no siitä välistä näky pitkällä kepit. Ja mitä tekee mun Leevi...painuu kepeille sinne hornan tuuttiin ja pujottelee sen minkä kerkiää!!! =) Täysillä ite perään ja palkkamaan! Putkeen vedosta ei tienny hölkäsen pölähtävää saati kuunnellu. =) Onko mun pojasta tullu "keppihullu"? =) =) Hienoo!! Saman teki toistamiseenkin ja varmaan siitäkin useammin olis tehny, mutta sit oli pakko pistää peli poikki ja treenata sitä putkeen vetoa oikeesti. Vaikka en kyllä oo pisaraakaan pahoilani että hakee keppejä tolleen. Wau! =) =)

Treenilistalla on leikkaukset kontakteille eritoten keinulle, putkeen veto ja välistävedot, kun ne on juttuja mitä ei oo tullu treenattua pitkään aikaan. Niin ja kontaktisuorituksia ylipäätään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti