lauantai 17. lokakuuta 2009

Hugon 3 starttia RimA:lla 17.10




2 x agirata ja hyppäri lopux. Sairaan kivoja ratoja Savikon Sepolta!!!! Varsinkin vika hyppäri!!! =)
Ja joo.... ei oo fiilikset katossa ei noitten kisojen jälkeen! Ekarata 10 (kepit ohitus, putki ohitus??!!??) ja yliaikaa, loput 2xHYL.
Aattelin meidän suurimman puutteen olevan Hugon keppien osaamattomuus, mutta kaikkee muuta tuli....
Sain todeta, että ilmeisesti valitsen ohjaukset jollekin muulle koiralle kuin Hugolle ja sain myös todeta, että Hugo ei osaa tulla näyttävän käden puolelle. Eikä kestä tällä hetkellä mun suunnatonta edessä liikkumista paikkapaikoin, meni siis olettamisen puolelle, että kyllähän se nyt tonne A.lle menee vaikka liikun reippasti edellä. Positiivista on, että koira hakee tällä hetkellä esteitä iloisesti ja omatoimisesti. "Vääriäkin", videolta näkee hyvin, että kun en tarkasti pidä sitä mukanani niin oikein pälyilee kaikkia esteitä mitä vois mennä. =) Mulla on siis paljon opeteltavaa tosta koiruudesta, ku ei ole samalainen "automaatti" kuin tuo Leevi. Hyvä niin, opettaapahan minua enemmän. Mutta, nyt treenataan Hugon kanssa nuo ohjaajan puolenvaihdot ja kepakot kuntoon. Opetellaan tekniikoita ja minä opettelen tuntemaan koiraani -> kuinka tätä versiota ohjataan. =)
Oikeesti syö miestä, kun ihan älyttömiä virheitä tulee radalla! Niin peruskamaa että!! Ykkösluokassa ekoilla kisaradoilla näkee tollasta!! Koira hävii selän taa, ohittelee esteitä.. jne jne...
Toivon todella että Leevin kanssa menee huomenna hiukka paremmin. =) Toivossa on hyvä elää!! =)
Muuten ollaan itseluottamuksen kanssa pohjamudissa!! =)....sit mennään agilityn alkeiskurssille... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti