lauantai 21. maaliskuuta 2009

treenit 21.3

Jepulis joo, aamusella ei "taas" päästy halliin. Kortin kun höyläsi lukijaan, kuulu vaan tööt! :)
Ja niinkuin viimekin kerralla, toihan pisti mun päivän ihan soosix. Ei sille minkää voi! Sitä kun on ihminen, minkä mielestä kaiken pitäs aina mennä suunnitelmien mukaan. Mutta, Tiinalle soiteltuani selvisi, että hallille on tulossa kymmenex joku jolla avain, nou hätä siis, päästään ajoissa sisään. No, oma oleminen oli hössöttämistä ja muutenkin kireetä, et se siitä suunnitellusta johdonmukaisesta harjoittelusta! :))
Ite kuvio meni ihan ok, kai, paitsi se putkelta kepeille meno. :)) Tuli tehtyä "Laurat". Jääköön tuo kaikille ??? :) Niin ja poispäinkäännökset liikuin virheellisesti niin ja... niin ja.... :))
Mut jaakotukset toimi, kontaktit meni v...uix! :) Hugon kans otettiin verkkokeppejä 4 kpl patoutuspalkkauksella...Oli selkeesti innokas! :))Leevi kepitteli upeesti tänään !!!!! :) Molemmat puolet! Mun on vaan ite oltava sika tarkka kepeille viennissä, toi koira vaatii PALJON tilaa tai painuu väärälle puolelle keppejä ja sieltä sisään!
Hädissään pulattiin rengasta, pussia ja keinua jossain välissä sekä kerettiin vetäsee Janitan koulutuksen siksak kuviotakin.... Se ei toiminu meillä tänään. Omat palikat oli jossain muualla kun mukana. :)
Kaikin puolin jäi taas tösi hössön tössö fiilis. Mut turha hakee syyllistä muualta kuin omien korvien välistä! :)
No huomisex tilanne nollattu ja ajoissa kisapaikalle, et ei tarvii hössöttää! :)
Ja jatkossa, oikeesti ei siel treeneis tarttis kerkee tehä kaikkee! Vois keskittyä muutamaan olennaiseen juttuun!
Mut ku pääsee trenaa vaan kerran viikossa.... joo joo! :)) Sit viel kun pulaa kahen koiran kans.. :)) Seli seli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti