maanantai 9. maaliskuuta 2009

Hittiareenalla 9.3Elikkäs Hittiareenalla taas piipahdettiin oppimassa Lauran ja Kostin kanssa. Meikäläisellä Leevi matkassa.

Yllä rata, huom meikäläisen käsialaa sitten taas!
Mutta homma eteni seuraavanlaisesti....Koiraa mentiin vastaanottamaan 5 putken ulostulon kohdalle, näin estettiin koiralta sen lukitseminen. Rintamasuunta sai ihan rohkeesti olla 3 kohden, mutta vasta kun oli varmaa, että koira suorittaa kakkos hypyn sai lähteä itse etenemään kolmosta kohden. Koiran mennessä putkeen nro 3 piti itse olla jo metrin verran? noiden 2 putken välissä, jos olit jäljessä koira lukee sen takaaleikkaukseksi, varsinkin kun putken loppu kääntyi vielä noin päin. Koiralla siis loogista kääntyä putkesta oikealle ja tätähän ei haluta...aikaa vaan kuluu! :) Leevi käänty hienosti aina putkesta vasemmalle eli oikeaan suuntaan!
Renkaalle piti törkätä vähän, koska koira katsoo aina putkesta tullessaan ohjaajaa ja sisi tulee helposti ohitus tai kielto. Putkeen veto nrolle 5 ja hypylle 6 jaakotus tai puolivalssia ja hiukan vetoa peruuttamalla, jotta koira ei painele tuonne putkeen, kun matkan pitäs jatkua A.lle. Me jaakoteltiin ja hyvin meni!
A.lta reipas törkkäsy putkeen ja muista viimenen askel putkea kohti! Sitte reipasta kyytiä viuhahtaen putken suun ohi jotta koira tietää minne mennä, katse koiraan ja varmistus, että menee hypyn 9. Jos katse käntyy itellä liian ajoissa kepeille, koira lukee sen persjätöx ja siis kääntyy liian aikasin. Kroppa meinaan kääntyy jo kun käännät vähäsenkin päätä! :) Tämäkin meni ok!Vetäsy kepeille eka väliin ja puomille.... Sitte alkokin kiva väkkärä. Esteet nro 12-15 pysty suorittamaan ns. niiden yläpuolelta tai alapuolelta ja vähä sekäettäkin. :) Yläpuolelta pakkovalsseilla tai pakkovalssi-saksalainen-pakkovalssi-backlap tai alapuolelta twistaten tai twisti-"takaakierto"-valssi-backlap. Me mentiin Leevin kanssa tolla viimesella versiolla ja kokeiltiin myös pakkovalsseilla, mulle vaikeeta. Valssi ku valssi! :) Per#### Tää kuvio meinaan nyt sitten treenataan! :)
17 poispäinkäännöksellä, pikku tönäsy taas renkaalle ja toinen pp.käännös 19.sta. A.lle ja sillä sit oma linja reilusti vaan kohti 23 vaikka koira piti saada putkeen 22, sinne poispäinkäännöksellä. Loppuun niisto tai tuplasylkkäri. Niistolla mentiin, tuplasylkkäriä aletaan harjottelemaan...aika moinen "väkkärä" :)
Oli kiva ja jälleen kerran antosa reissu!!!! Ensimmäistä kertaa tuntu et vähän niinku onnistukin jossain ja järki luisti jonninverran rataantutustuessakin! :) Jes! Nyt vaan on turhan pitkä väli seuraavaan kertaan! Ei jaksais ootella!! Toukokuullee!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti