keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Hannan koulutus nro 4

(Ykköseltä oli kyl kuvasta poiketen suorempi linja A:lle)

Siis Nummispäivä jälleen. Mentiin 11 esteen kuviota missä oli NIIIIIN OIKEITA asioita meille!
A houkuttimena, putki siis sen alla, mihin koiran piti painua suoraan lähdöstä. Ei muuten mennyt kun kerran A:lle ja sekin siksi kun käänsin omaa kropaa liian aikasin. Olin siis vastaan ottamassa putken mutkan kohdalla rintama pois A.sta.
Sit kepeille mentiin radan aikana 2 kertaa. Just mitä me tarvitaan. Kokeiltiin monella eri tapaa. Ja koirahan toimi!!!
Vitsit, mä kyl tykkään noista Hanna harjotuksista! :) Perusjuttuja, ja silti laittaa todella miettimään ja niissä on oikeesti tehtävä töitä....
Nytkin piirustuksena yksinkertaisen näköinen harjoitus, mutta....Alotus haastava. Ajotus!
Kepit joko oik. tai vas. puolelta ohjaten. Jos oik., veto ekaväliin ja keppien lopussa pikku nykäsy vastasella koiraa kepeiltä ulos, jotta hyvä linja 4.lle ja välistäveto jne.... 8 kepit, pikku vekki 7.lle ja siitä tiukka kropan kääntö oikeelle(hirtto?), koira luki hyvin ja kropan "oikasu"...kepit. Leevi meni hienosti!! :)
Jos kepit 3 vas. puolelta , veto ekaväliin ja valssi keppien jälk jne. Jos et valssaa, takaaleikkaus, mut sit ei kyl kerkee välistävetoa puolivalssina. Pakko vaan "hirttää". Sit 7 hypyn jälk. voi myös valssata ja kepit 8 vas puolelta. Leevi meni myös tuon!! :))
8 keppien ohj.puolesta riippuen, 9 kiertoon joko oikeelta tai vasemmalta ja lopux putki ja ite radan ulkoreunaa. Monipuolinen kiva harjoitus!!
Olen tyytyväinen koiraan todella!! Seuraavan kerran mennään varmaankin perjantaina kepittelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti