lauantai 28. maaliskuuta 2009

Hyvinkäällä hallilla 28.3

No huh-hu! Olihan vilske treeneissä. Pitkästä aikaa melkein koko remmi koolla! :)
Tehtiin Janita koulutuksen rataa edelleen, nyt kokonaisuudessaan. Mun piti mennä Leevin kans vaan vähän, mut kuinkas kävikään?! Kerkesin enne muiden tuloa nykäseen vähän kepakkotreeniä putken ja hyppyjen kautta. Koiralla ihan liikaa taas intoa ja ei tietoakaan kepeistä. Rauhottelun jälkeen rupeas menemään. Sit ite harjotuksessa, koko ratahan siinä sitten mentiin, mut osissa ja muutamaa paikkaa vielä hiottiinkin! :) Ihan ok, kai. Oma ohjaus kuulemma vähän sitä sun tätä, mut onnex koira tietää mitä tarkotan ja siltä haluan! :0
Nyt kun kontaktimetodin muutos edessä, täytyy olla tarkka noissa alastuloissa! Pitää muistaa vedättää!
Lopux otin vielä lisää keppitreeniä ja nyt taas toimi hienosti!!! Putken ja parin hypyn kautta, eri puolilta keppejä ohjaten. :)

Hugon kans mentiin myös rataa. Intoa tuntu olevan , mut myös sitä haihattelua! Keppejä ei malttanu pujotella, sisään meni kyl hyvin. Yhes kohas kyl jyystettiin poispäinkäännöstä, kun otan ton vastasen liian aikasin käyttöön.  
Lopux otin Hugollakin keppitreeniä. Ihan pelkälteen, ruokakippo innoittajana. Vi..u, et se toimii sit tolleen!??!! :)) :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti