tiistai 31. maaliskuuta 2009

Nummisissa 31.3

Vika kerta Hannan koulutusta Porskilaisille ja mulle. :)
Mentiin rataa, joku Saviojan ykkösten rata sovellettuna. Tutustuin olevinaan hyvin rataan ja sit "kisanomaiseen" suoritukseen. Siis kerralla läpi! :) No, eipä ihan mennyt suunnittelmien mukaan!! :( Tyssäs heti alkumetreille. 
Mut on se vaan niin hienoa treenata jonkun valvovan silmän alla! Saa heti rakentavaa palautetta mokiinsa! Ei tarvii jyystää ja jyystää, ihmetellä missä vika! Taas tuli sellasia pointteja esiin, mitkä ei siis käyny pienessä mielessäkään rataan tutustuessa. Siksi siis menikin plörinäksi! 
Alussa oli taas koiralle paikka painella A.lle vaikka kepeille piti mennä ja sinne A:han se meni! Ja oma moka! Ei mitään kontaktia koiraan, meinaan vaan et perästä se tulee! ##**## Sit noi käännösten kertominen koiralle ajoissa ta ylipäätään! ##**## Ainainen ongelma! Välillä muistan ottaa huomioon ja välillä taas en ollenkaan, niinkuin tänään. Oletan vaan!! ##**## Vaikka täällä noita ärräpäitä on, missään tapauksessa ei ole epäonnistunut tai paska fiilis treeneistä! Päinvastoin!!! Ärrätän vaan tota omaa tollouttani! :)
Radan alotuskin tarjosi sellaisen mahdollisuuden, mitä en ikinä olis tullu tehneeksi/ajatelleeksi. En treeneissä, saatikka kisoissa! Lisätreenamisen arvoinen asia!
Sit toi suhina käännöksillä! Opeteltava! Ja putkelta sylkkärillä "taka-takaan", ei olis ikinä tullu mieleen! :) Aina oppii uutta! :))
Mut Leevi on mun kropasta oikeesti niin tarkka! Jotenka ittelle PALJON huolellisuutta! Selkeet merkit! Ja sulavat linjat! Tänään olin vähän kulmikas ja teräväliikkeinen. Oli vauhtisuoritus itellä. Heh! 
Niin ja tos "taka-taka" hommassa vippasin vaan koiran yli, se laskeutu pitjkälle hypystä ja ihmetteli et ai sielhän sä oot ja jyrkkä käännös mua kohti. Välillä viissiin oikeenkin kautta vaik vasuriin piti mennä. Eli tossakin unohtu tyystiin vekata, hirttää kroppaa kunnolla kii vasemalle päin jne....liikkua pyöreellä linjalla! ##**## TOLLO!!
Mutta oppia ikä kaikki! :) Maybe some day.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti