tiistai 13. joulukuuta 2016

Vallan hektinen päivä! 12.12

What a day!
Tösitä himaan, ruokaa napaan ja lähes suorilta lähtö Akatemialle treenaamaan. Vaihdettiin Nikkisen kanssa ns. oravannahkoja ja sain häneltä tämän päivän treenin.
Niin meinas väkisin uni tulla matkalla! Oikeesti sellasessa koomassa tuli ajettua, että turvallisuss kaukana. Olin 10 min ennen treeniajan alkua perillä. Oli pakko ottaa tirsat! =)  Pistin herätyskellon soimaan 9 minuutin kuluttua ja niin vaan kerkesin tuossa ajassa nukahtaa! =) =o En tiiä näkikö kukaan - kävelikö ohi, kun siinä akatemian oven suussa auto parkissa ja muija vetää unta kuulaan...

Sit tutustumaan ja päätin valita omat juttuni muutamaan paikkaan. Toinen A.n jälkeen mihin halusin tehdä persjätön, koska tiesin että siinä tulee virhe = livistää kontaktilta ilman lupaa. Tiesin myös, että tässä taatusti toimivampi juttu A.lle ns. päällejuoksu - työntäminen 9:lle.
Toinen paikka, 12-16 tein niin, että 13-14 väliin valssasin. Tän halusin kokeilla,  koska tuntu että olis meijän juttu - koira pysyy kontarollissa koko ajan eikä lähe niin pahasti flänkille mitä lähtis jos tekisin 14 persjätön. Tossa hallilahan ei flänkille ois kauheesti ollut edes tilaakaan, mutta jos ois ollu avoimempi paikka.

Lämpälle tutustumisen jälkeen ja kerranki olo tuntu edes suht virkeeltä. =)
Liikkeelle lähdön jälkeen homma kanto just niin pitkälle kuin aattelin, eli A.lle saakka josta lähti omin nokkineen ilman lupaa siinä persjätössä! MURR! Palautin ja annoin palautetta. Otin kokonaan uusiksikin jotta pääsin palkkaamaan. Sit taisin testata sillä päällejuoksulla ottaen kepeiltä saakka ja se toimi. Jatkettiin esteelle 25 saakka minne kerkesin todella hyvin, mutta sain sitten kiellon aikaseksi siinä. Näinhän se aina menee - paikka mitä jännäät onnistuu oli = sinne kerkeeminen ja seuraavassa kosahtaa. Puomilta uusiksi loppuun ja ok!

Pienen hengenvedon ja juomatauon jälkeen nollayritykseen. Nolla tuli, mutta mä olin jo ihan piipussa puomilla esteellä 19. =) Vois olla pikku kunnon kohotuksen paikka? Nollavedossa 13 jarrtti yllättävän hyvin ja pääsin kehumaankin siinä menon tiimellyksessä! Mutta 16 puolestaan haki kauheen ulos - en varmaan tarjonnut kunnolla näkyvyyttä hypylle.

Mä olin tyytyväinen treeniin! Omaan tekemiseen nyt, koiraan ja kun kerranki sain luotua koiralle A.lla tommosen tilanteen. Pääsin kouluttamaaan sitä. Hyvä treeni parempi mieli!

Akaktemialta ajoin suoraan kellikselle Himon hierontaan. Se oli kasilta ja pihassa oli 5 vailla.. Katja oli myöhässä ja Himon kohdalla lopetteli joskus 21.30. Kotona oli about 22.. salde napaan ja maate. Sellanen pv!

Himo oli jumissa niinkuin aina, mutta Katjan sanojen mukaan ei mitenkään super tai ylipahasti. Sai kuitenkin reaktiota aikaseksi koirassa monessa kohden!  mm. lavat ja takajalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti