keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Paremmin kuulolla ja FI-AVA H

Kisatusta heilujen kisoissa jaun hallilla sipoossa.
Päätin testata taas astetta asenteettomampaa ohjausta sekä auton jättämistä pidemmälle parkkiin hallin sivustan sijaan - jotta koira ei kuulisi sitä suunnatonta hauketta ja älämölöä kokoajan oottaessaan autossa.

Muutoin normi rutiinit. Piiiitkä lämppälenkki Minna ja Usvan kanssa koirat irti hörpötellen, kun kisat oli jo sinne mennessä TUNNIN MYÖHÄSSÄ!
Koiraa ei halliin liian aikasin ja siellä temppujen tekoa... tavoitteena myös ohjata koiraa ehkä normia kauempaa ja suht äänettömästi (se ei ihan toteutunut, maneerit on istutettu syvälle!)
Lähettiin about seittämäntenätoista koirakkona.

Eka rata ihan bueno nolla - pari venynyttä paikkaa. Sijoitus 2.
Toka rata livisti puomilta, jatkoin hetken pelästellen ja tuli muurin plaikat asla. Sit otettiin A huollella. Siinä kun rytmi sekos ohjauskuviot eivät enää olisi voineet olla samat kuin olin alun perin suunnitellut, mutta niillä mentiin haparoiden..
Vika rata hypäri, joka vaati vähän kerkeemistä. Mutta ei ongelmaa kun luotti koiraan! Nolla sijoituksella 2.

Lehvän Outi voitti, mutta kun heillä oli jo Mikkilän Sarilta hyppyserti siirtyi se meille. Näin Himosta tuli hyppyvaliokin viimein. 15.11 jälkeen on saanut ottaa sertin vastaan.

Summasummarum: Koira toimi mukavasti, keskimmäisen radan puomia lukuunottamatta, oma moodi oli hyvä. Pari nollaa kolmesta radasta on ok, pari kakkos sijaa taas.. Yritän olla tyytyväinen sijoihin ja toitottaa, että muisteleppas vaikka viime lauantain kaahotusta... Mutta kun voittamisen himo on kova! Siitä alkaa tulla jo lähes "pakkomielle"..  =) Ja senhän toki tiiämme, että mitä ennemmän jotain yrität pusertaa se ei ainakaan tule! =) Kakkosijoja meillä "riittää, vaikka aina on kiva päästä palkinnoille oli pallin sija mikä tahansa!! =) Mutta tärkeintä sijoituksista huolimatta on saada ilo tekemistään radoista! =)

(kesäkuu - nyt 7 x 2 sija, 2 x 3 sija, 14 nollaa ylipäätään 34 juostusta radasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti