maanantai 19. joulukuuta 2016

Ot treenit 18.12


Taas osasin tehdä itselleni näköjään hermoja raastavan treenin,  kaikki saatanan vaikeudet samaan treeniin! Tän päivän oon potenu karmeeta morkkista kun meni hermo. Ennen kaikkea koiran keppimoikailusta. Mahtui sinne sitten siivekkeiden kaatoa, liikaa irtoovuutta ts. ohjauksista läpimenoa jne. Vaikka yksin olin treenaamassa oli koiran viretaso yllättävän korkea ollaksemme vain treenissä omalla hallilla. 

Eniten mua alko raivostuttamaan toi keppikohellus. Kun ei vaan keskity ni ei.. =( Tietyn osa-alueen osaamattomuuttahan sekin vain on = mun vaatimustaso liian korkeella.. Mutta about joka toisella löyty oikea väli joka toisella ei. Ja nyt kyseessä kepeille nro 13 meno.  Sit taas yllättävää onnistumista kohdassa 17, koira ei kertaakaan mennyt takana olevaan putkeen!  Kepeiltä ulostulossa 32 käänty myös sen tuhanne kerran väärään suuntaan, niinkuin jankkin kisoissa... Perkele, että oli vaikeeta saada koira kääntymään oikeeseen suuntaan - piti ihan sieltä lopusta hakea koira. 

22 treenasin itsenäistä irtoomista takaakiertoon käskyllä.. Himo hallitsee takaakierrot kaukaakin kunhan on liiketukea. Tohon en sitä kerennyt antamaan. Jos tonne ryykäs oli koira puomilla.

Tää menee niin uusintatreeniin tää rata! =) Paremmilla hermoilla tosin! =)

2 kommenttia:

  1. Joo, melkonen hermojen menetysrata. Tehtiin ihan porukalla ja tais enemmän tai vähemmän palaa hihat kaikilla :D Mutta tulipahan hyvin havaittua puutteita keppiosaamisessa ja takaakiertoon lähtemisessä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että radat pääsee muuallakin testiin. Toki ei toivottavaa tuo hermojen menettely. 😊 Rata haastoi koiran teknisiä taitoja paljon ja täytyy muistaa sekä tuntea oman koira taso, että ei tule liikaa vaadittua. Vahvistamisen kautta... 😊

      Poista