sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Vaikeuksien äärellä 9.12Treenilöissä painittiin taas meijän vaikeuksien äärellä, mutta hyvähän se vain on, että treeneissä joutuu oikeesti treenaamaankin! =)

Alotettiin vasta 20.15 ja mä menin vikana. Paikalla 4. Mä en vaan ikinä ole parhaimmillani = skarpeimmillani tuolla treeneissä kun on perjantai - työviikko takana ja kello jo vaikka ja mitä - lähes Taijan nukkumaan meno aika. =)

Juha otti vinkistä vaarin, kun laitoin hänelle Annan kautta toiveen, että ottaa treenin Muotkan Esan Turun kisojen radasta ainakin alun. Joka siis sai lähestulkoon tittelin olleen vaikein kisarata vuosikausiin...


originaali ratapiirrosJuhan versio 

Ja kuten huomaatte on Juhan versio astetta haasteellisempi alun suhteen, koska siellä on nelosen takana ansaeste jota kisaversiossa ei ole! Tuo ansaeste koitui meidän ekan yrityksen kohtaloksi. Ei vaikuttanut vastis mitään vaan sinne meni! Flipillä sai toimimaan! Ja sen jälkeen meni tosi hyvin esteelle 13 saakka, mutta jatkoon mulla oli sitten väärä ohjausvalinta. Olin ajatellut ottaa koiraan etäisyyttä leijeröimällä putken ja uskoin kuin pässi sarviini, että muurille menee sukkana kun ampuu niin pitkälle putkista. Paskan lati muurista ohi jne.. Tarttis vaan pysyä siinä mitä osaa - liikkua täysin räyhäten koira kanssa - tehdä töitä, eikä yrittää kukkahattuilla! 

Sitten treenin selkeesti vaikein kohta oli meille 22-23 välin välistäveto!! Voi kiesus.. Alko jo savu korvista nousta! Juhallakin... =D Himo kun ei ihan pienellä tohon vetoon tuu, joudun jumittamaan siinä perse pystyssä niin jatkohan oli aika mahdottomuus. Jos onnistu välistäveto, en kerennyt alta pois kunnolla 24-25 välin persjätöstä ja näin koira suikkasi putkeen. 

Ehdottomasti pitäs työstää helpommaksi toi välistävetoon tulo ja oppia toi rytmistyskin kunnolla. Kauan on oltava liike seis jotta lähti välistä tulemaan, mikään "merkkaus" ei riittänyt, jos yhtään liikuin otti 23 väärältä puolelta. Juha toitotti mulle rytmitystä! Vapauta keinulta koira aikasemmin niin näin tulee kunnon liikerytmitys jne.. Mut en mä osannu! Kiukuttein, että miten tää kohta eroaa alun 3 ohjauksesta jossa olen jarruttamassa paikallaan ns. samassa asennossa kuin nyt, siellä koira reagoi nyt ei..  No, siellähän ohjaus vastasi versiota joka tässäkin kohden oli meille se ykkösjuttu. Eli valssilla 22-23 väliin ja takaakiertona 23. =) Tässä mä sain tykittää keinulta eteenpäin kintut sauhuten mikä sopii mulle =)  ja takaakierto on miedän vahvuus... Ja nyt oli kunnolla alta pois työntäessäni koiraa takaakiertoon 25, koira näkikin hypyn. =) Ja siis siksi valitsin alun perin ton välistävetohomma koska teisin se olevan vaikea. Jo ite välistäveto ja sit siinä oli muutenkin niin paljon enemmän ohjaajalle vaikeeta tehtävää.

Kontaktit toimi hyvin tänään! =)  

Mitään nollasuoritusta ei tänään ees lähetty yrittämään! Eikä voi sanoa, että mikään wuhuu fiilis olis treenistä jäänyt, mutta mikä tärkeintä oppia tuli taas roppakaupalla. Be who or what you are! Hyödynnä vahvuudet! Mutta treenaa niitä heikkouksiakin kuntoon! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti