maanantai 11. tammikuuta 2016

On tää kyllä yhtä ala ja ylämäkeä! =) 10.1

Tänään kisatusta Hyvinkäällä. Tunne että pitkästä aikaa ko. paikassa. Edes Himo ei tiennyt mistä ovesta  mennään sisään. =)

Tuomarina Markku Kaukinen ja kivat oli radat. Joutu oikeen miettiis! Ja vauhdikkaatkin nuo oli!
Aamu alko hyppärillä, eli ilo irti heti! =) Meillä alko ihan jees, mutta mun hosumisen takia ja keppein jälkeinen rima alas, sekä sitä normia pitkää kaarta, lentoa kun en tiettyihin paikkoihin tee mitään (vastis) sekä lopussa yhdeltä putkelta lähti mun huitoessa käväsemään kepeillä päin - ei hyl kuitenkaan!

Toka rata aksarata. Joka voitettiin nippa nappa, seurakaveri Minna oli Usvalla toinen 11 kymmennystä "hitaampana". =) Meijän rataan mahtuu kaameeta lentämistä =( joka johtu alussa mun kamalasta yliohjaamisesta. Ja tätä en olis tajunnutkaan ellen olis videolta nähnyt. Ihan hirveetä huitomista ja heittämistä. Pienieleisempikin riittäisi - todella! Ihan varmasti jokin luottamattomuus kohtaus, miksi? Myös ennen puomia olis tarvinnut tehdä vastis! Tämän radan kontaktit hyvät!

Kolmas rata aksarata myös. Alko hyvin ja aikamoisella Taijan agrella. Mutta kosahti keppeillä. Tyyppi veti sinne niin kovaa että ei päässyt pujottelemaan... Sit tulikin hyl kohdassa missä arvelin sen tulevan anyway. Tosin keppivirheen vuoksi muutin suunnitelmaakin lennossa ja eihän se onnistunut. En kerennyt persjätöön putken jälkeen ja näin sit jo omalla liikkeellä ajoin koiran väärään päähän putkea. =) Tosta kepeiltä loppuun pitäs jossan päästä toi rata treenaamaan, oli aika haastava setti! Varsinkin tollasella nopeella koiralla ja omalla pinttyneellä ajatuksella vedättävästä ohjauksesta, että aina pistä olla koiran edellä. =) Tällä radalla livisti A.ta hikan.

Ihan tyytyväinen kisapäivään, nyt olis tarkotus malttaa pitää pientä kisataukoa..
Halu olis päästä treenaamaan isommille areeinoille kuin toi meijän koirakerhon halli. Se ei oikeen valitettavasti meitä palvele.

mm. kontaktien vedätykset kuntoon..
vauhdikkaat ja haastavat kepeille menot (ansat)
tuon takaaohjauksen lisääminen tonne työkalupakkiin
putkijarru
lentäminen kuriin korkeessa vireessä / vauhdikkaissa radoissa

Täytyy pohtia josko jossain sais järkkääntymään..

Video kisoista, jonka julkaisemista kovasti harkitsin - niin moneen asiaan en ole tyytyväinen. Mahtuu sinne toki paljon hyviäkin pätkiä!! Mutta jotenkin nyt monessa kohdin korostui oma kohellus ja yliohjaaminen. Mutta onneksi se taltioitui videolle niin pystyi kokemaan tämän herätyksen. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti