sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Life's rollercoaster

Pikku tiivistelmä viime päivistä..

Leevin masu otti pahasti onkeensa tosta A-Qility keikasta. Leevi kiukutteli jo siellä lenkillä Minnan Usvalle normaalista poiketen. Seuraavana yönä oli kipuinen ja piti yöllä käyttää ripuloimassa - paska lens ku varpusparvi! Tämän jälkeen mahan ollut taas selkeesti huonompi ja kakan laatu niinikään.

Hiace alko nikottelemaan tossa kovilla pakkasilla ja se jouduttiin viemään pajalle takapaksiverhoiltavaksi viemisen sijaan. Tämä korjaushomma ei sitten mennyt ihan kuin Strömssöössä - niinkuin ei tällä hetkellä mikään meidän elämässä.

Fb- päivitykseni to 14.1 "Kyllä taas koetellaan Taijan hermoja! Auto ollu 2 pv pajalla ja tänään Marko kävi maksamassa homman ennen ku putiikki meni kiinni, kun tuli soitto että valmista on... no, äskön mentiin hakemaan ja käyntiin töräyttäessä oli saatana samat saundit autossa minkä vuoksi sinne vietiinkin! Voi vittu! Onneksi hallissa oli joku ja Marko pysty hakea tyypin kuuntelemaan - vastaus oli heti, että taitaa olla laturi menny. Joku vitun kuuroko sitä oli aiemmin KUUNNELLU? Tai kun töpseliin työntämällä ei teiniduunareille tullu tieto viasta, niin kunnossahan sen on oltava, vai mitä?! Auto jäi sinne ja Marko kielsi mua laittamasta sinne mailia. Miksiköhän?" No, mutta mähän laitoin anyway! Ihan suht asiallista kuitenkin, mutta toki närkästyksemme täytyi näkyä ja viestin mennä perille! =) maksoimmehan me siitä "korjauksesta" kuitenkin 260 euroa ja mitään mitä autosta piti laittaa ei ollut tehty!

Perjantaina 15.1 soittivat carpojilta MULLE , että auto on valmis, voi noutaa. Minä kysyin heti , että onko nyt kaikki varmasti laitettu mitä pitikin?! No, itseasiassa joudut ajamaan tänne kolmannen kerran.... laturi on vaihdettu (ääni hävisi), mutta ei ollut termostaatin tiivistettä talossa (vuoto siis paikallistettu sinne!). Maksu nyt vaiko kun kaikki laitettu? Sitten kun auto on kunnossa!
Ennen hakua kerettiin koirien kanssa metsäillä. Ihanaa!


Auto oli umpi jäässä sisältä ja ulkoolta, kaipasi selkeesti lämpöiseksi ajoa! Onneksi Marko suostui lähtemään kaveriksi treenikeikalle Akatemialle, koska yksin en olisi autolla uskaltanut luottamuspulan vuoksi sinne lähteä. Vaikka sanoivat korjaamolta, että ajoa vaan.. Auto pelas hyvin ja treenit meni ihan ok:sti. Nopee setti meillä. Putkessa 9 Himo veti körsät muutamaan otteeseen  =( , mutta sinne menoihin oon äärettömän tyytyväinen! Vielä jokin aikaa sitten suikki tollassissa kulmissa ohi!
10-12 oli meille ällö! Lentokohta! Siinä pariin otteeseen otettiin uusiksi, mutta en mä tyytyväiseksi tullut mistään kerrasta! Juhalle kelpas kyllä! =) Paska kohta! Treeniin...
Lopuksi rata nollilla soveltaen lopussa - jostain kumman syystä muuttu suunnitelmat lennossa. =)

Kaupan kautta kotio hakemaan muutamat saunasidukat. =)

La 16.1 aamulla 5 aikaa Leevi herätti kun alko oksoomaan. Tuli sellasta "normi" keltasta vaahtoa parit setit. Mutta tämä tuntui olevan tässä, pissakeikan jäkeen takas nukkumaan. Ainiin ja annoin pienesti ruokaa.
Iltapäivällä oli yks asunnon tsekkauskeikka, ts mittauskeikka. Käyty kattomassa aiemmin - kiinnostuttiin, mutta tuntu pieneltä. Mittaus kertoi kamojen mahtuvan. Jätettiin tarjous, jonka myyjä hylkäsi. Vastatarjous ja meidän ajatus ei oikeen vieläkään kohtaa. Pessimisti ei pety, niinhän sitä sanotaan... veikkaan että ei myy meijän tarjoamalla hinnalla vaikka mene ollaan tultu jo ihan alkuperäsestä ajatuksesta 10 000€ ylöspäin. Olis nyt 5000 euron kuilu, mutta meillä on rajamme kun rempattava kämppä!

Illalla pysyin sitkeesti suunnitelamassa vaikka pakkasta oli vähän liikaa. Kävin tokoilemassa hallilla. Takkitokoilua Himolla. =) Seuruuta, ruutua ja ohjattua. Jälkimmäinen aikasta *piip* alkuun ainakin! =) Mutta onpahan taas käyty, josko tää taas tästä lähtis käyntiin.

Su 17.1 aamu alkoi taas kurjasti klo 5.00 (Leevi on kellon tarkka), herätti Markon joka herätti mut. Leevi tärisi taas hullun lailla ja istui vaan. Oli tosi kipuinen. Mentiin ulos - kävelykin takkuista.. sattui! =(
Annoin tramalia sisällä ja yritettin nukkumaan. Hieroin koiraa, mutta ei se maata pystynyt. Venytteli vaan kaulan ja etukropan osalta itteään. Ja tärisi. =( Hetkisen kuluttua halus oksoomaan - kannoin vessaan ja nyt tuli kahdet kunnon oksut. Veriset sellaiset!! Hiukanko pelästyin! Homma kuitenkin rauhottui pikkuhiljaa ja mentiin sohvalle nukkumaan. Leevi tyynyjen päälle puoli istuvaan asentoon, niin se se "viihty" ja nukahti loppujen lopuksi mun hierontaan. Mä siinä istualtaan sitten yritin torkkuilla. Mevet aukesi kympiltä... Siihen mennessä koira näytti jo paremmalta ja päätin, että päivystykseen en lähde vaan haluan Leeviä hoitaneelle lekurille ajan. Kävi tsäkä - juuri mua edeltänyt soittaja oli perunut Katille huomisen ajan. Joten pääsemme Leevin kanssa sinne ma klo 18.15.  (johan tässä voikin sinne taas mennä, kun juuri pe meni tilistä 830 eur edellisiä käyntejä) Sitä ennen käydään paikallisessa (animagi) B-vitsku piikillä (kolmas pistoskerta). Jos sinne saakka nyt kaikki menee hyvin!  Nyt kello on 14.39 ja Leevi nukkuu. Sain tramalin sille sisään ja on syönyt. Oon antanut kaoliini-pektiiniä sekä antepsinia.

Leevin köllötellessä kotona Markon "valvovan" =) silmän alla me käytiin Himon kanssa nauttimassa ihanasta talvisäästä.

Kovasti toivoisin seesteisempiä aikoja! Raha on tietty vaan rahaa, mutta sen menoa on tässä ollut aivan liikaa. Mä oon kynitty kana! Tää kämppäasia stressaa kuitenkin, vaikka onhan meillä vielä 5 kk aikaa...
Auton saa vielä viedä sinne pajalle ja se lasku on ihan ?? Verhoilu taitaa jäädä kaiken tämän rahanmenon vuoksi. Harmi, koska tuo auto on aika toimimaton koira-autona ilman ko. toimenpidettä. Ja mä pahoin kyllä pelkään, että Leevi ei kesää nää. Voi kyynel! Ei näin pian Hugon lopetuksen jälkeen olis tarvinnut... EI JAKSA! Mutta ei nyt heitetä vielä kirvestä kaivoon. Huolia huolien perään... pakosti ne joskus kait loppuu?!! Aksa koitetaan treenailla, ot.t ja Juhat (jotka onneksi maksettu!) kisaaminen taitaa hetken olla kortilla... niin ja sitä tokoa toivon mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti