tiistai 19. tammikuuta 2016

Mevetissä jälleen 18.1

Penskan tohtorikeikka vol 2 tälle päivälle. Animagilla aloitettiin, B-vitsku piikki!  Mutta siksi siis vasta tänään Mevettiin, että päästiin Leeviä aiemmin hoitaneelle sisätauteihin erikoistuneelle lääkärille Kati Niiraselle.Lekuri oli puolisen tuntia myöhässä ja koin parhaimmaksi ootella hallissa autossa vuoroa, jotta Leevi ei turhaan stressaisi. Ell soitti sitten, kun oli aika kammeta hallista odotusaulaan. =)

Taas käytiin lävitse oireita jne... Ja taas kävi ilmi, että ilman tähystystä ei päästä diagnoosiin ja/mutta kun se voi kertoa meille oikeestaan vain kahta asiaa - joko kasvainta tai vatsahaavaa. Molempi pahempi! En edelleenkään lähde lähes 700 euron tähystyoperaatioon saadakseni tietooni jompaa kumpaa.Kummallekaan ei voi tehdä mitään!  Etenemme oireideinmukaisella (vatsahaava) hoidolla ja pyrimme antamaan koiralle kivuttoman loppuelämän - kesti sitä sitten minkä aikaa tahansa.

Leevistä otettiin taas verta, puna- ja valkosoluja sekä tulehdusarvoa ja haimatulehduksen pikatesti. Nämä kaikki näytti hyvältä ja ell oli niistä tyytyväinen! Sanoi, että on paljon positiivisempi juttu kuin mitä koiran oireet antaa ymmärtää.

Lääkkeillä siis mennään! Ab-kuuri jatkuu, antepsin aamuin illoin, pepsid aamuin illoin sekä kaoliini-pektiini aamuin illoin. Lasku about 260€.

Tohtorilla ootellessa hää vaan nukkusi. Oudon väsy ja rento!

Tälleen sen on paras nukkua. Kuvakulma ei kerro kunnolla..puolipysty asento.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti